Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2022

Δέχθηκε για 5η φορά φέτος στην Ευρώπη γκολ από το 90' και μετά!

Κάποια... κατάρα «κυνηγά» φέτος τον Ολυμπιακό, αφού στη Γερμανία δέχθηκε για 5η φορά φέτος γκολ από το 90' και έπειτα των εκτός συνόρων αναμετρήσεών του και σε συνολικά 11 αγώνες του. Δηλαδή κατά μέσο όρο ουσιαστικά σε έναν στους δύο η εστία του παραβιάστηκε στις καθυστερήσεις.

Η αρχή έγινε στην Χάιφα  όταν ισοφαρίστηκε στο 90'+4' από την Μακάμπι με το «απίθανο» γκολ του Αζίζα. Όπου και στον επαναληπτικό οι ερυθρόλευκοι γνώρισαν την ήττα με 0-4 και τον αποκλεισμό από την συνέχεια των προκριματικών του Champions League.

Μετά τον αποκλεισμό του από το Champions League συνέχισε στο Europa και ύστερα από το 1-1 του Φαλήρου κόντρα στη Σλόβαν, πήγε στην Μπρατισλάβα για τη ρεβάνς. Στην κανονική διάρκεια είχε σκορ πρόκρισης, αλλά στο 90'+4' ο Σάπονιτς βρήκε δίχτυα και έστειλε το ζευγάρι στην παράταση. Ο Ολυμπιακός πήρε την πρόκριση στην διαδικασία των πέναλτι.

Το ίδιο σκηνικό έγινε και κόντρα στον Απόλλωνα Λεμεσού. Στην Κύπρο οι πρωταθλητές Ελλάδος απέσπασαν 1-1 και στο «Γ. Καραϊσκάκης» άνοιξαν το σκορ στο 2' με τον Μασούρα. Στο  90' όμως ο Πίττας βρήκε δίχτυα, οι δύο ομάδες πήγαν στην παράταση και τελικά οι ερυθρόλευκοι πέρασαν εκ νέου στα πέναλτι.

Και σήμερα είχαμε πάλι το γκολ της Φράιμπουργκ στο 93' με την κεφαλιά του Κίμλερ, με την ατυχία να συνεχίζεται για τον Ολυμπιακό, καθώς στην άλλη αναμέτρηση του ομίλου η Ναντ πέτυχε γκολ στο 94' κόντρα στην Καραμπάγκ σε κεφαλιά του Γκεσάντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου