Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2022

Η κατάρα του 90' χτύπησε ξανά! Κρίμα για την προσπάθεια! Φράιμπουργκ-Ολυμπιακός 1-1 (Europa League)

Η κατάρα των γκολ στο 90' χτύπησε ξανά και ο Ολυμπιακός έμεινε εκτός Ευρώπης! Οι ερυθρόλευκοι αναδέιχθηκαν ισόπαλοι 1-1 με την Φράιμπουργκ και δεν θα συνεχίσουν ούτε στο Conference League, καθώς η Ναντ νίκησε την Καραμπάγκ 2-1 με γκολ στις καθυστερήσεις.

Πλέον την τελευταία αγωνιστική το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Ναντ δεν θα έχει κάνενα απολύτως βαθμολογικό ενδιαφέρον για τους ερυθρόλευκους. 

Εξαιρετικός ο Ολυμπιακός στο πρώτο ημίχρονο που έχασε αρκετές ευκαιρίες και για άλλα γκολ, ξέμεινε από δυνάμεις στην επανάληψη και σε συνδυασμό με την τραγική διαιτησία του Τόβερ, έφεραν την ισοφάριση και ταυτόχρονα τον αποκλεισμό των ερυθρόλευκων από την Ευρώπη.

Σκόρερ από πλευράς Ολυμπιακού ο Ελ Αραμπί στο 17' με τους Γερμανούς να ισοφαρίσουν στο 93' με τον Κίμπλερ. Αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη, μέσα σε λίγα λεπτά ο Μπα. Στα αρνητικά και ο τραυματισμός του Γκάρι Ροντρίγκες στο πρώτο ημίχρονο.

Ο Μίτσελ ξεκίνησε τον αγώνα με τον Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια, με Μπα και Ντόι στο κέντρο της άμυνας, με Άβιλα και Βρουσάι (αριστερά) στα αμυντικά άκρα. Στο κέντρο τον Εμβιλά, με τον Χουάνγκ Ιν-Μπεόμ και τον Μπιέλ, στα εξτρέμ τον Γκάρι Ροντρίγκες με τον Μασούρα και στην κορυφή της επίθεσης τον Ελ Αραμπί.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε καλά το παιχνίδι και μόλις στο 1' ο Μπιέλ βρήκε ακάλυπτο τον Μασούρα, ο οποίος όμως δεν βρήκε καλά το σουτ και έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 17' οι ερυθρόλευκοι άνοιξαν το σκορ. Ο Μασούρας έκανε το γύρισμα από δεξιά, ο Μπιέλ σούταρε μέσα από την περιοχή, ο Φλέκεν απέκρουσε, αλλά ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί από κοντά τον εκτέλεσε και έκανε το 0-1. Στο 23' ο Ολυμπιακός έχασε τρομερή ευκαιρία για το 0-2. Ο Γκάρι Ροντρίγκες βγήκε ταχύτατα στην αντεπίθεση, άνοιξε ωραία στον Μασούρα, ο διεθνής μεσοεπιθετικός πέρασε τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων και πλάσαρε από πλάγια θέση, αλλά έστειλε την μπάλα στην εξωτερική πλευρά των δικτύων της εστίας του Φλέκεν και έχασε την ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα του Ολυμπιακού. Στο 25' σουτ του Κίμπλερ, άουτ. Στο 35' ο Μασούρας βγήκε και πάλι απέναντι στον Φλέκεν αλλά από πλάγια, ο τερματοφύλακας της Φράιμπουργκ βγαίνει να του κόψει το οπτικό πεδίο, με τον Έλληνα μεσοεπιθετικό να κόβει για τον Μπιέλ, ο οποίος όμως δεν μπόρεσε να κάνει σουτ. Στο 36' σέντρα του Γκρίφο με τον Κιερέ να πετάγεται για την προβολή από την μικρή περιοχή αλλά να μην βρίσκει την μπάλα. 

Τέλος πρώτου ημιχρόνου με τον Ολυμπιακό να προηγείται με 0-1 της Φράιμπουργκ.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε δίχως αλλαγές για τις δύο ομάδες. Ο Ολυμπιακός είχε την πρώτη ευκαιρία στην επανάληψη όταν και το σουτ του Άβιλα στο 58' πέρασε άουτ. Στην συνέχεια οι Γερμανοί ανέβασαν στροφές και πίεσαν για το γκολ με τον Πασχαλάκη να κάνεις εντυπωσιακές αποκρούσεις. Στο 59' δυνατό σουτ του Γκρέγκοριτς, εκπληκτική απόκρουση του Πασχαλάκη. Στο 61' σουτ του Χέφλερ, μπλοκάρει ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού. Στο 77' ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού έκανε μια ακόμα σπουδαία απόκρουση, αυτή τη φορά στο σουτ του Πέτερσον. Στο 80' ο Πασχαλάκης απέκρουσε την εξ επαφής κεφαλιά του Γκιούντερ. Στο 88' νέα απίστευτη επέμβαση του Πασχαλάκη όταν μετά από κόρνερ ήρθε ο Γέονγκ με καρφωτή κεφαλιά να δώσει πορεία στην μπάλα προς τα δίχτυα, όμως ο Έλληνας κίπερ εκτινάχθηκε και έδιωξε σε νέο κόρνερ. Στο 93' η Φράιμπουργκ έφτασε στην ισοφάριση.  Όταν μετά από κόρνερ, ο Κίμπλερ πήδηξε πιο ψηλά από κάθε άλλο και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Πασχαλάκη.

Κίτρινες: Εμβιλά, Μασούρας, Ελ Αραμπί, Μπα, Ρέτσος

Κόκκινη: Μπα

Φράιμπουργκ (Κρίστιαν Στράιχ): Φλέκεν, Κίμπλερ, Γκίντερ, Λάινχαρτ (78' Σιντιλια), Γκιούντερ, Κέιτε (64’ Γέονγκ), Χέφλερ, Ντόαν (64' Βάινχαουπτ), Γκρίφο, Γκρέγκοριτς (72' Πέτερσεν), Κιερέ (64' Έγκεσταϊν).

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Πασχαλάκης, Άβιλα, Ντόι, Μπα, Βρουσάι (82' Ρέτσος), Εμβιλά, Χουάνγκ Ιν-Μπεόμ, Γκάρι Ροντρίγκες (39' Ρέαμπτσιουκ λ.τρ.), Μασούρας (82' Βαλμπουενά), Μπιέλ (69' Κούντε), Ελ Αραμπί (82' Ουί Τζο).


Η βαθμολογία των παιχτών:

Πασχαλάκης -9

Άβιλα -7

Μπα -7

Ντόι -7

Βρουσάι -6

Χουάνγκ Ιν Μπέομ -6

Εμβιλά -7

Γκάρι Ροντρίγκες -8

Μασούρας -6

Μπιέλ -6

Ελ Αραμπί -8


Ρέαμπτσιουκ -6

Κούντε -5

Χουάνγκ Ουί Τζο -

Ρέτσος -

Βαλμπουενά -


Προπονητής:

Μίτσελ -8

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου