Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2022

Επέστρεψε στις νίκες ο Ολυμπιακός! Γκολάρα από Μπιέλ! Παναιτωλικός-Ολυμπιακός 0-2 (πρωτάθλημα)

Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό! Οι ερυθρόλευκοι με δύο γκολάρες από Μπιέλ και Βαλμπουενά επιστρέφει με το διπλό από το Αγρίνιο και μένει στην τροχιά του πρωταθλήματος.

Οι ερυθρόλευκοι ήταν αρκετά καλοί στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και έφτασαν άνετα στην νίκη με 0-2 κόντρα στον Παναιτωλικό και έδειξαν έδειξαν αισθητοί βελτίωση σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια και παρέμειναν ζωντανοί για τον τίτλο.

Τα γκολ των ερυθρόλευκων πέτυχαν οι Μπιέλ και Βαλμπουενά στο 50' και στο 82' αντίστοιχα, Επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους για τον Φορτούνη μετά την αναμέτρηση με την ΑΕΚ τον Μάιο. 

Χρόνο συμμετοχής πήρε και ο Σαμασέκου που έδειξε αρκετά καλά στοιχεία, ενώ θετικός για δεύτερο παιχνίδι ήταν ο Ντόι στο κέντρο της άμυνας.

Προκλητική και χυδαία η διαιτησία του Γκάμαρη που δεν έδειξε καταφανέστατο σε ανατροπή του Ρέαμπτσιουκ από τον Σενγκέλια στο 19'. 

Στα αρνητικά ο τραυματισμός του Παπασταθόπουλος που αποχώρησε με αναγκαστική αλλαγή στο 71'.

Ο Μίτσελ ξεκίνησε το ματς με τον Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια, με Παπασταθόπουλο και Ντόι στο κέντρο της άμυνας, με Ρέαμπτσιουκ και Άβιλα στα αμυντικά άκρα. Στο κέντρο ο Εμβιλά με τον Χουάνγκ Ιν-Μπεόμ, σε ρόλο οργανωτή τον Χάμες Ροντρίγκες, με τους Μπιέλ και Μασούρα στα εξτρέμ και τον Μπακαμπού στην κορυφή της επίθεσης.

Στο 3' πρώτη καλή στιγμή για τον Παναιτωλικό, αλλά το σουτ του Κολοβού πέρασε άουτ. Στο 11' μακρινό σουτ του Ιν-Μπέομ δεν βρήκε στόχο. Στο 18' ο Παναιτωλικός βγήκε στην αντεπίθεση και απείλησε με τον Μόρσεϊ, αλλά το σουτ που έκανε ο επιθετικός των γηπεδούχων μέσα από τη μεγάλη περιοχή, έφυγε δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας του Πασχαλάκη. Στο 19' οι ερυθρόλευκοι φωνάζουν για πέναλτι, όταν ο Ρέαμπτσιουκ μπήκε στην περιοχή του Παναιτωλικού και ανατράπηκε με το χέρι από τον Σενγκέλια, δίχως ο διαιτητής και το VAR να δείξουν κάτι. Στο 24' ο Παπασταθόπουλος πήρε την κεφαλιά, μετά το φάουλ του Χάμες Ροντρίγκες, αλλά ο Στεργιάκης μπλόκαρε. Στο 30' το σουτ του Χάμες πέρασε άουτ. Στο 43' μετά από γέμισμα του Χουάνγκ, ο Μπιέλ βρίσκεται στο δεύτερο δοκάρι όμως αιφνιδιάζεται και το σουτ που κάνει στέλνει την μπάλα παράλληλα με την εστία του Παναιτωλικού.

Τέλος πρώτου ημιχρόνου 0-0 για τις δύο ομάδες.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε δίχως αλλαγές για τις δύο ομάδες. Στο 50' οι ερυθρόλευκοι ανοίγουν το σκορ με τον Μπιέλ. Όταν ο Μπακαμπού δεν μπόρεσε να κάνει σουτ, η μπάλα έφτασε στα δεξιά εκεί όπου περίμενε ο Ισπάνοςκαι με ένα εκπληκτικό πλασέ με το αριστερό έστειλε την μπάλα εκεί όπου δεν μπορούσε να αντιδράσει ο Στεργιάκης για το 0-1. Στο 54' ο Μασούρας πέτυχε γκολ αλλά ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Στο 79' ο Μπιέλ δοκίμασε το πόδι του, θέλοντας να αιφνιδιάσει τον Στεργιάκη, αλλά το σουτ που έκανε από το ύψος της μεγάλης περιοχής έφυγε άουτ. Στο 82' οι ερυθρόλευκοι πετυχαίνουν και δεύτερο γκολ με τον Βαλμπουενά. Ο Γάλλος με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων και ουσιαστικά σφράγισε τη νίκη για τους ερυθρόλευκους. Στο 94' το σουτ του Ελ Αραμπί η μπάλα κόντραρε στον Λιάβα και βγήκε κόρνερ. Στο 96' το σουτ του Γκάρι Ροντρίγκες κατέληξε μόλις άουτ.

Τελικό σκορ 0-2 και επόμενη αναμέτρηση για τον Ολυμπιακό κόντρα στην Φράιμπουργκ στην Γερμάνια την ερχόμενη Πέμπτη.

Παναιτωλικός (Γιάννης Αναστασίου): Στεργιάκης, Αποστολάκης (67' Ντουάρτε), Λάρσον, Κορνέλιους, Χουχούμης, Μλάντεν (83' Φλόρες), Μάρτενσον, Ντίας (67' Λιάβας), Σενγκέλια (83' Χατζηθεοδωρίδης), Κολοβός, Μόρσεϊ (76' ΄Πέδρο).

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Πασχαλάκης, Άβιλα, Παπασταθόπουλος (71' Σαμασέκου λ.τρ.), Ντόι, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Χουάνγκ, Μπιέλ (88' Φορτούνης), Μασούρας (71' Βαλμπουενά), Χάμες (88' Γκάρι Ροντρίγκες), Μπακαμπού (53' Ελ Αραμπί).


Η βαθμολογία των παιχτών:

Πασχαλάκης -7

Άβιλα -7

Παπασταθόπουλος -8

Ντόι -7

Ρέαμπτσιουκ -7

Εμβιλά -7

Χουάνγκ -7

Μπιέλ -9

Μασούρας -7

Χάμες Ροντρίγκες -8

Μπακαμπού -7


Ελ Αραμπί -7

Βαλμπουενά -8

Σαμασέκου -7

Γκάρι Ροντρίγκες -

Φορτούνης -


Προπονητής:

Μίτσελ -8


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου