Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2022

Και με αλλαγές έπνιξε την κούλα! Ολυμπιακός-ΑΕΚ 16-0 (πόλο γυναικών, πρωτάθλημα)

 

Το «τέσσερα στα τέσσερα» στο πρωτάθλημα πανηγύρισε το Σάββατο (29/10) η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού. Οι πρωταθλήτριες Ευρώπης επικράτησαν με 16-0 της ΑΕΚ στο Παπαστράτειο, για την 4η αγωνιστική της Α1, σε ένα ματς που αγωνίστηκαν με το «νέο αίμα» (εκτός οι Μ. Πλευρίτου, Ξενάκη, Ελευθεριάδου, Ελ. Πλευρίτου, Β. Πλευρίτου, Σταματοπούλου, Χυδηριώτη, Δουρέκα). Ο Αλεξάνταρ Τσίριτς χρησιμοποίησε σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης τις προερχόμενες από την ομάδα Νέων Γυναικών της «ερυθρόλευκης» Ακαδημίας, νεαρές, Χριστοδούλου-Αούτ , Τζωρτζακάκη, Παπαδοπούλου, Μαργαρίτη, Δρακωτού, Κωνσταντοπούλου, Μ. Οικονόμου, Ελ. Οικονόμου. Κόντρα στις «κιτρινόμαυρες», οι «ερυθρόλευκες» κυριάρχησαν απόλυτα, δεν δέχθηκαν γκολ και κατέκτησαν τρεις ακόμα βαθμούς στον Πειραιά, διευρύνοντας, έτσι, τη νικηφόρα πορεία τους στο πρωτάθλημα!

Τα κορίτσια του Θρύλου προηγήθηκαν με 2-0 στο πρώτο οκτάλεπτο και 6-0 στο ημίχρονο, ενώ «έκλεισαν» την τρίτη περίοδο με 11-0 κόντρα στην ΑΕΚ, παίζοντας εξαιρετικά σε άμυνα και επίθεση. Το τελικό σκορ (16-0) διαμόρφωσε η Μ. Οικονόμου, με τον Ολυμπιακό να αγωνίζεται σε όλο το δεύτερο ημίχρονο με την νεαρή Κωνσταντοπούλου κάτω από τα δοκάρια.

Τα οκτάλεπτα: 2-0, 4-0, 5-0, 5-0

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Αλεξάνταρ Τσίριτς): Διαμαντοπούλου, Σάντα 3, Χριστοδούλου-Αούτ 3, Τζωρτζακάκη 3, Τριχά 1, Παπαδοπούλου 1, Σιούτη, Μαργαρίτη 1, Τορνάρου 2, Δρακωτού 1, Κρίστμας, Μυριοκεφαλιτάκη, Κωνσταντοπούλου, Μ. Οικονόμου 1, Ελ. Οικονόμου

ΑΕΚ (Μάρκο Μίτσιτς): Ντιβίνα, Λαλέλεϊ, Γεωργίου, Μπινιάρη, Καλαϊτζή, Γκίλλα, Φραγγελάκη, Ρουμελιώτη, Λιαπάκη, Μιχαηλίδου, Φέλλα

Δηλώσεις:

Αλεξάνταρ Τσίριτς: «Πρώτα από όλα, σεβόμαστε όλες τις ομάδες που αντιμετωπίζουμε. Και αυτό είναι κάτι που ζήτησα από τις νεαρές αθλήτριες σήμερα, να παίξουν επιθετικά, με πάθος, να δείξουν τι αξίζουν. Αντιδράσαμε σωστά, σε άμυνα και επίθεση. Η εμφάνιση αυτή δείχνει, γιατί ανεβαίνουν σιγά-σιγά επίπεδο και από τα τμήματα υποδομής στην ομάδα Γυναικών. Δοκιμάσαμε διάφορα στο παιχνίδι, είμαι ικανοποιημένος από τις νεαρές αθλήτριες, γιατί καταλαβαίνουν τι πρέπει να κάνουν και το κάνουν».

Στεφανία Σάντα: «Ήταν ένα παιχνίδι που αγωνιστήκαμε με πολλά κορίτσια από την Ακαδημία. Στην αρχή δεν παίζαμε τόσο καλά, μετά όμως βρήκαμε το ρυθμό μας, τόσο σε άμυνα, όσο και επίθεση, ακολουθήσαμε όσο πιο πιστά μπορούσαμε τις οδηγίες του προπονητή μας και για αυτό το λόγο, ήρθε αυτό το αποτέλεσμα».


Πηγή: osfp.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου