Σάββατο 20 Αυγούστου 2022

«Βόμβες» Τσιάρτα: «Ο Μελισσανίδης με ρώτησε αν θέλω να πάω στην εθνική Ελπίδων»


Μια συνέντευξη που αναμένεται να ταράξει για τα καλά τα νερά του ελληνικού ποδοσφαίρου, έρχεται στις 28 Αυγούστου από τους δημοφιλείς Betarades, το φοβερό και τρομερό δίδυμο Αριστοτέλη Σαββίδη και Τεό Ρίγανη, το οποίο προαναγγέλλει στα social media μια «εκρηκτική» συνάντηση με τον Βασίλη Τσιάρτα.

Σε ένα απόσπασμα σε αυτής της συνέντευξης ο πρώην άσος της ΑΕΚ και της εθνικής Ελλάδος λέει το εξής εξωφρενικό: «Πριν από τρία – τέσσερα χρόνια (σ.σ. μετά την εκλογή του Βαγγέλη Γραμμένου δηλαδή) με πήρε τηλέφωνο ο Μελισσανίδης και με ρώτησε αν ήθελα να αναλάβω την εθνική ελπίδων»! 

Και είναι εξωφρενικό καθότι ένας πρόεδρος της ΠΑΕ ρωτάει έναν παλαίμαχο ποδοσφαιριστή αν θέλει να αναλάβει την εθνική Ελπίδων; με ποια δικαιοδοσία ο Μελισσανίδης θα αποφασίσει ποιος θα κάθεται στον πάγκο της εθνικής; κινούσε τα νήματα στο Πάρκο Γουδί ο Μελισσανίδης; έκανε κουμάντο ο πρόεδρος της ΑΕΚ στην ΕΠΟ; από ότι φαίνεται, ναι, διότι ένας πρόεδρος μιας ΠΑΕ δεν μπορούσε να θέσει ένα τέτοιο ερώτημα στον Βασίλη Τσιάρτα.

Και πλέον αφού ακούσουμε και όλη την υπόλοιπη συνέντευξη θα πρέπει να παρέμβει άμεσα ο αθλητικός εισαγγελέας για να ξεκαθαρίσει όλο το θολό τοπίο της "εξυγίανσης".

Όσον αφορά το γνωστό βοθρο-σαιτ ή αλλιώς SDNA δεν θα την βγάλει την είδηση γιατί πολύ απλά δεν τους συμφέρει, δεν θα κάτσουν να ασχοληθούν με αυτό το σκάνδαλο που έβγαλε στην δημοσιότητα ο Τσιάρτας, ο στόχος του Λαλάκη, του Καρλή και όλων αυτών των δημοσιογραφίσκων είναι ο Ολυμπιακός και για αυτό άλλωστε πληρώνονται.  Όμως ας αφήσουμε στην άκρη τους τοξικούς και να ασχοληθούμε με την ουσία η οποία είναι ότι μιλάμε για σκάνδαλο το οποίο θα γίνει ακόμη μεγαλύτερο, αν δεν ασχοληθούν οι αρμόδιες αρχές.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου