Δευτέρα 22 Αυγούστου 2022

Πρεμιέρα με νίκη στο δρόμο για το 48ο! Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα 2-0 (πρωτάθλημα)


Πρεμιέρα με το δεξί για τους ερυθρόλευκους στο πρωτάθλημα της Super League! Οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν με 2-0 του ΠΑΣ Γιάννινα και έκαναν το πρώτο βήμα στο δρόμο για το 48ο.

Ο Ολυμπιακός ο οποίος παρατάχθηκε με πολλές αλλαγές, έφτασε στην νίκη με γκολ των Βαλμπουενά και Ραντζέλοβιτς και φυσικά η νίκη αυτή την χρονική περίοδο είναι ότι καλύτερο ενόψει και του ευρωπαϊκού αγώνα της Πέμπτης.

Ο Κάρλος Κορμπεράν ρίσκαρε ως ένα βαθμό με τις πολλές αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα, αλλά εν τέλει δικαιώθηκε, καθότι οι ερυθρόλευκοι έδειξαν αισθητή βελτίωση σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια.

Ο Κορμπεράν ξεκίνησε με τον Βατσλίκ κάτω από τα δοκάρια, με Σισέ και Μανωλά στο κέντρο της άμυνας, Κούτρη και Ανδρούτσο στα αμυντικά άκρα. Στο κέντρο ο Μπουχαλάκης με τον Αγκιμπού Καμαρά και τον Βαλμπουενά, στα εξτρέμ ο Ραντζέλοβιτς με τον Ντε λα Φουέντε, στην κορυφή της επίθεσης ο Χασάν.

Στο 4' πρώτη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό, ότανμετά από σέντρα του Μπουχαλάκη, κεφαλιά πάσα του Ραντζέλοβιτς με τον Αγκιμπού να χώνεται στη φάση και να κάνει μια προβολή, άουτ. Στο 6' δοκάρι για τον Ολυμπιακό. Σέντρα του Βαλμπουενά με τον Χασάν να παίρνει την κεφαλιά, όμως η μπάλα πάει στο δοκάρι, στην επαναφορά σουτ του Αγκιμπού Καμαρά, άουτ. Στο 7' εκτέλεση κόρνερ του Βαλμπουενά, με τον Σισέ να κάνει την κεφαλιά, όμως εντυπωσιακά διώχνει ο τερματοφύλακας των Ηπειρωτών. Στο 11' κόρνερ του Βαλμπουενά, η μπάλα περνάει για τον Κούτρη ο οποίος κάνει το κοντρόλ και σουτάρει, αλλά στέλνει την μπάλα άουτ. Στο 25' ο Βαλμπουενά βρήκε με ωραία μπαλιά τον Ραντζέλοβιτς, αυτός έκανε το γύρισμα από δεξιά, αλλά δεν βρήκε συμπαίκτη του, με την μπάλα να περνάει παράλληλα με την εστία του ΠΑΣ Γιάννινα. 

Τέλος πρώτου ημιχρόνου που βρίσκει τις δύο ομάδες ισόπαλες στο 0-0.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκινάει με μία αλλαγή για τον Ολυμπιακό με τον Άβιλα να παίρνει την θέση του Ανδρούτσου. Οι ερυθρόλευκοι ξεκινάνε αρκετά καλά το δεύτερο ημίχρονο και στο 53' ο Ντε λα Φουέντε κάνει ένα σόλο με τρίπλες και φτάνει μέχρι το σουτ, αλλά είναι άστοχο. Στο 56' οι ερυθρόλευκοι ανοίγουν το σκορ με τον Βαλμπουενά. Ο Άβιλα έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο Γάλλος μεσοεπιθετικός με έξυπνη κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Πριόρ για το 1-0. Στο 65' σουτ του Μπιλμπάο, άουτ. Στο 74' οι ερυθρόλευκοι πέτυχαν και δεύτερο γκολ και καθάρισαν την νίκη. Οι γηπεδούχοι συνεργάστηκαν άψογα, ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί έδωσε την μπάλα στον Σέρβο και αυτός με σουτ έκανε το 2-0. Στο 92' δυνατό σουτ του Μπαγκαλιάνη, έδιωξε ο Βατσλίκ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Βατσλίκ, Μανωλάς (78' Μπα), Σισέ, Ανδρούτσος (46' Άβιλα), Κούτρης, Μπουχαλάκης (54' Εμβιλά), Αγκιμπού Καμαρά, Βαλμπουενά, Ραντζέλοβιτς, Ντε λα Φουέντε (64' Μασούρας), Χασάν (54' Ελ Αραμπί).

ΠΑΣ Γιάννινα: Πριορ, Σόρια, Εραμούσπε, Παντελάκης (34' Μπαγκαλιάνης λ.τρ.), Κιάκος, Μπιλμπάο, Καραχάλιος, Λιάσος (78′ Ριένστρα), Μορέϊρα (60’ Παμλίδης), Λώλης (60' Τζίμας), Κόντε (78' Σταματελόπουλος).


Η βαθμολογία των παιχτών:

Βατσλίκ -7

Ανδρούτσος -6

Σισέ -6

Μανωλάς -5

Κούτρης -6

Μπουχαλάκης -6

Αγκιμπού Καμαρά -5

Βαλμπουενά -9

Ραντζέλοβιτς -8

Ντε Λα Φουέντε -7

Χασάν -6


Άβιλα -8

Ελ Αραμπί -8

Εμβιλά -7

Μασούρας -7

Μπα -6


Προπονητής:

Κάρλος Κορμπεράν -8


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου