Τετάρτη 31 Αυγούστου 2022

Και επίσημα στην Ρόμα ο Μαντί Καμαρά!

Παίχτης της Ρόμα είναι με κάθε επισημότητα ο Μαντί Καμαρά! Ο διεθνής μέσος από την Γουινέα μετά από τέσσερα χρόνια παρουσίας του, στον Ολυμπιακό θα συνεχίσει ως δανεικός στην ιταλική ομάδα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι Ιταλοί, η Ρόμα έδωσε στον Ολυμπιακό 1,5 εκατ. ευρώ σαν ενοίκιο ενώ στη συμφωνία υπάρχει και οψιόν για το επόμενο καλοκαίρι, η οποία έχει οριστεί στα 11,5 εκατ. ευρώ.

Αν ενεργοποιηθεί η οψιόν ο Καμαρά έχει ήδη συμφωνήσει για συμβόλαιο μέχρι το 2027 με τη νέα του ομάδα ενώ οι απολαβές του για φέτος θα είναι στα 1,2 εκατ. ευρώ.

Ο Καμαρά αγωνίστηκε με τον Ολυμπιακό συνολικά σε 181 παιχνίδια, έχοντας 19 γκολ και 13 ασίστ. Ενώ η χρηματιστηριακή αξία είναι στα 11.000.000 ευρώ.

Δείτε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίχτης της Ρόμα:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, το να είμαι στη Ρόμα είναι μια μεγάλη ευκαιρία για μένα. Θα είναι μια γεμάτη σεζόν, τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο Κύπελλ, αλλά είμαι εδώ για να συνεισφέρω και να βοηθήσω την ομάδα σε κάθε διοργάνωση που παίζουμε. Θα είναι κάτι υπέροχο να ζήσεις την ατμόσφαιρα του Ολίμπικο και να δεις όλους τους οπαδούς. Ανυπομονώ να παίξω μπροστά τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου