Τρίτη 30 Αυγούστου 2022

Ο Μπένετ βάζει στο ψυγείο Καραντώνη και Ευαγγέλου!


Στο ψυχείο βάζει τους Καραντώνη και Ευαγγέλου για την τραγική τους διαιτησία στο Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός. Οι δύο αυτοί οι διαιτητές δεν καταλόγισαν δύο πέναλτι υπέρ των ερυθρόλευκων, τόσο στο 81' σε χέρι του Ζουκάνοβιτς, όσο και σε ανατροπή του Βαλμπουενά από τον Καστάνιος στο 87'. 

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες στο ψυγείο αναμένεται να μπει και ο Τζήλος για την μη αποβολή του Κούρτιτς στο 54' σε αντιαθλητικό μαρκάρισμα στον Γκονζάλες.

Η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Ο πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας Steve Bennet προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Σε συνέχεια του αγώνα μεταξύ της Π.Α.Ε. Αστέρας Τρίπολης και της Π.Α.Ε Ολυμπιακός, ο οποίος διεξήχθη την Δευτέρα 29/08/2022, η ΚΕΔ κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η συνολική απόδοση ορισμένων εκ των αξιωματούχων του αγώνα δεν ήταν αποδεκτή.

Ως αποτέλεσμα, η Κ.Ε.Δ. θα λάβει τα αρμόζοντα εσωτερικά πειθαρχικά μέτρα και θα παρέχει για μερικούς μήνες περαιτέρω επιπρόσθετη κατάρτιση και εκπαίδευση σε αυτούς τους αξιωματούχους προκειμένου να διασφαλιστεί ότι το επίπεδο της απόδοσης πληροί τις προύποθέσεις των προτύπων που αναμένονται από όλους τους αξιωματούχους αγώνα σε αυτό το επίπεδο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου