Δευτέρα 29 Αυγούστου 2022

Μασούρας: «Υπάρχουν δύο περιπτώσεις πέναλτι που είναι ξεκάθαρες»


Ο Ολυμπιακός δεν ήταν σε πολύ καλή μέρα, αλλά η ''εξυγίανση'' έβαλε και πάλι τα καλά της, καθώς δεν έδωσε στον Ολυμπιακό δύο πέναλτι. Ο Γιώργος Μασούρας σε δηλώσεις του, στάθηκε στο θέμα των πέναλτι σε δηλώσεις του, στην NOVA.

Δείτε αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Κυριαρχήσαμε αλλά κάποιες λεπτομέρειες κρίνουν το αποτέλεσμα. Μια στημένη φάση, μια χαμένη ευκαιρία αλλά σήμερα είχαμε και δυο πέναλτι που δεν μας δόθηκαν και έκριναν το παιχνίδι», τόνισε χαρακτηριστικά.

Για τον τρόπο που έπαιξε ο Αστέρας: «Όταν ο αντίπαλος έχει κλειστεί στα καρέ του και περιμένεις ένα λάθος του αντιπάλου, τέτοιες λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά. Δεν κερδίσαμε ένα πέναλτι που θα μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη».

Για τη δουλειά που γίνεται στην ομάδα: «Γίνεται μία καθημερινή δουλειά στον Ρέντη. Ο νέος προπονητής δεν μπορεί να κάνει προπονήσεις όπως το αντιλαμβανόμαστε ως προπόνηση. Προσπαθεί με μεγάλη ένταση σε μικρό χρόνο να μας περάσει αυτά που θέλει. Δεν υπάρχει χρόνος, γιατί τα ματς είναι συνεχόμενα. Αρχίζουμε σιγά-σιγά και προσπαθούμε να κάνουμε όλα όσα λέει. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι και συνεχίσουμε με αυτόν τον τρόπο, τότε θα γίνουν καλύτερα πράγματα».

Για τις διαφορές σε σχέση με το ματς με τον ΠΑΣ: «Είναι διαφορετικό ένα ματς στην έδρα σου και διαφορετικό εκτός έδρας. Όταν ο αντίπαλος κλείνεται, εκεί είναι η μεγάλη δυσκολία και να ανοίξεις διαδρόμους για να πάρεις το ματς. Στο πρώτο ματς με την πίεσή μας κατορθώσαμε να κερδίσουμε. Σήμερα συνεχίσαμε στο ίδιο τέμπο. Πιέσαμε και κυριαρχήσαμε στο ματς, αλλά κάποιες λεπτομέρειες κρίνουν το αποτέλεσμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου