Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2020

Δεν έχουν τελειωμό τα όργια της ''εξυγίανσης''! Νέα σφαγή υπέρ του ΠΑΟΚ!

παοκ παναθηναϊκός κύπελλο
Δεν έχουν τελειωμό τα διαιτητικά όργια της ''εξυγίανσης'' υπέρ του ΠΑΟΚ. Για άλλη μια φορά η ομάδα του κράτους πήρε τα σφυρίγματα που ήθελε με αποτέλεσμα να έχει κάνει ένα σημαντικό βήμα για πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου.
Ο ΠΑΟΚ κέρδισε 2-0 τον Παναθηναϊκό με τον Ελβετό διαιτητή Σάντορ Σέρερ να κάνει πράγματα και θαύματα. Πιο συγκεκριμένα στο 3' δεν αποβάλει με απευθείας κόκκινη κάρτα τον Πέλκα που πάει με τις τάπες πάνω στον αστράγαλο του Πέλκα και επιπλέον στην φάση αυτή δεν δείχνει ούτε καν ...κίτρινη.
Στο 33' είχαμε το αποκορύφωμα όταν και ο Σέρερ έχοντας μάλιστα και το VAR δίνει ανατροπή. Για την ακρίβεια ο Βαρέλα κάνει φάουλ στον Μπουζούκη έξω από την περιοχή, ο Σερέρ δεν υποδεικνύει το φάουλ, ο Μπίσεσβαρ βρίσκει τον Πέλκα στην περιοχή, ο Ινσούα τον πρόλαβε με προβολή στη μπάλα, αλλά ο Σερέρ είδε… πέναλτι! Ο συμπατριώτης στο VAR επίσης δεν είδε το παραμικρό και ο Βιεϊρίνια εκτέλεσε εύστοχα για το 1-0.
Ενώ δεν δόθηκε και ένα φάουλ εις βάρος του ΠΑΟΚ λίγο έξω από την περιοχή στο 86' όταν και ο Βιέρινια θυμήθηκε το παιχνίδι της Λαμίας και γύρισε πολύ ωραία την μπάλα με το χέρι στον Πασχαλάκη. Είπαμε το βόλεϊ είναι και αυτό ένα συναρπαστικό άθλημα.
Για την ιστορία ο ΠΑΟΚ κέρδισε 2-0 σκόρερ ο Βαρελά αυτήν την φορά στο 72', αλλά όπως αναφέραμε για άλλη μια φορά έγιναν αίσχη από την ''εξυγίανση'' προκειμένου η ομάδα του κράτος να είναι πολύ κοντά στην πρόκριση.

ΠΑΟΚ (Φερέιρα): Πασχαλάκης, Ίνγκασον, Βαρέλα, Βιεϊρίνια, Γιαννούλης, Μίσιτς , Μαουρίσιο, Λημνιός, Μπίσεσβαρ, Πέλκας (62’ Λάμπρου), Σβιντέρσκι (86’ Άκπομ)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Δώνης): Διούδης, Γιόχανσον, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Ινσούα, Κουρμπέλης, Ανουάρ (77’ Δώνης Χρ.), Ζαχίντ, Μπουζούκης (80’ Περέα), Χατζηγιοβάνης (54’ Νάγκι), Μακέντα.

Δείτε τις εν λόγω φάσεις:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου