Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020

Πλήρωσε την αστοχία του ο Ολυμπιακός!Ολυμπιακός-Άρσεναλ 0-1 (Europa League)


Ο Ολυμπιακός δημιούργησε αρκετές φάσεις κόντρα στην Άρσεναλ, κατά την μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού δεν απειλήθηκε, αλλά μια αδράνεια στην άμυνα προς το τέλος του αγώνα στέρησαν από τον Ολυμπιακό στο να πάρει το αποτέλεσμα κόντρα στην αγγλική ομάδα και τώρα κυνηγάει το θαύμα στην Αγγλία προκειμένου να πάρει το εισιτήριο για τους ''16'' του Europa League.
Οι ερυθρόλευκοι ήταν καλύτεροι από την Άρσεναλ και σαφώς το τελικό αποτέλεσμα αφήνει μια πικρία στην ομάδα.
Εντυπωσιακός σε ένα ακόμη παιχνίδι ο κόσμος του Ολυμπιακού που εμψύχωνε από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς.
Ιδιαίτερα προκλητικός ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης κάτι που προκάλεσε και την οργή των ερυθρόλευκων.
Ο Πέδρο Μαρτίνς ξεκίνησε τον αγώνα με τον Σα κάτω από τα δοκάρια, τον Ομάρ στο δεξί άκρο της άμυνας, τους Σεμέδο και Μπα ως κεντρικό δίδυμο και ο Τσιμίκας συμπλήρωσε την αμυντική τετράδα. Οι Καμαρά, Γκιγιέρμε και Μπουχαλάκης αποτελούσαν την τριάδα στον άξονα. Ο Βαλμπουενά και ο Μασούρας ήταν στα άκρα της επίθεσης και ο Ελ Αραμπί στην κορυφή της επίθεσης.
Ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά στον αγώνα και έχασε κάποιες σημαντικές ευκαιρίες. Στο 3' λεπτό, φοβερό σουτ του Βαλμπουενά με τη μία, διώχνει με υπερένταση ο Λένο και ένα λεπτό αργότερα σέντρα του Βαλμπουενά και κεφαλιά του Μασούρα, από το δεύτερο δοκάρι, φεύγει άουτ. Στο 20' καλή ευκαιρία για την Άρσεναλ με τον Λακαζέτ από την μικρή περιοχή να αστοχεί. Στο 25' παραλίγο αυτογκόλ για την Άρσεναλ. Σέντρα του Μασούρα, έγινε μία «καραμπόλα» από τον Μουστάφι με την μπάλα να προσκρούει στα πόδια του πεσμένου Λένο και να απομακρύνεται. Στο 28' εκτέλεση φάουλ του Τσάκα, η μπάλα κοντράρει στο σώμα του Μαρτινέλι, αλλά δεν ξεγελάει τον Σα που μπλοκάρει την μπάλα. Στο 29' δυνατό του Γκιγιέρμε η μπάλα έφυγε άουτ. Στο 42' δυνατό σουτ του Λακαζέτ η μπάλα κοντράρει στον Μπα και καταλήγει κόρνερ. Τέλος πρώτου ημιχρόνου με τις δύο ομάδες ισόπαλες στο 0-0.
Στο δεύτερο ημίχρονο η πρώτη ευκαιρία ανήκει στην Άρσεναλ και πιο συγκεκριμένα στο 51' όταν η εκτέλεση φάουλ του Νταβίντ Λουίζ έφυγε άουτ. Στο 53' ο Ολυμπιακός είχε μια καλή ευκαιρία, αλλά το σουτ του Καμαρά εκτός περιοχής κόντραρε και η μπάλα κατέληξε στα χέρια του Λένο. Στο 63' καλή στιγμή για την Άρσεναλ, αλλά η κεφαλιά του Λακαζέτ ύστερα από σέντρα του Τσάκα πέρασε άουτ. Στο 80' σουτ του Φορτούνη η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 82' η Άρσεναλ άνοιξε το σκορ. Συρτή πάσα του Σάκα, βρήκε τον Λακαζέτ να κάνει κίνηση και την προβολή μέσα στην μικρή περιοχή του Ολυμπιακού, ανοίγοντας το σκορ για την Αρσεναλ. Στο 85' από εκτέλεση κόρνερ η κεφαλιά του Παπασταθόπουλου κατέληξε στο δοκάρι.
Τελικό σκορ 0-1 για την Άρσεναλ και επόμενη αναμέτρηση για τον Ολυμπιακό κόντρα στον ΠΑΟΚ την Κυριακή στην Τούμπα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σα, Σεμέδο, Μπα, Ομάρ, Τσιμίκας, Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκης (65’ Φορτούνης), Καμαρά, Βαλμπουενά, Μασούρας (75’ Λοβέρα), Ελ Αραμπί.

ΑΡΣΕΝΑΛ: Λένο, Παπασταθόπουλος (92′ Ναιλς), Μουστάφι, Νταβίντ Λουίζ, Σάκα, Τσάκα, Γκεντουζί, Μαρτινέλι (58’ Θεμπάγιος), Γουίλοκ (75’ Πεπέ), Ομπαμεγιάνγκ, Λακαζέτ.


Η βαθμολογία των παιχτών:

Σα -7
Ομάρ -6
Σεμέδο -7
Μπα -8
Τσιμίκας -7
Γκιγιέρμε -6
Μπουχαλάκης -7
Καμαρά -6
Μασούρας -5
Βαλμπουενά -7
Ελ Αραμπί -6

Φορτούνης -6
Λοβέρα -5

Προπονητής:

Πέδρο Μαρτίνς -7


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου