Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020

Η οικογένεια του Ολυμπιακού τίμησε τους νεκρούς της Θύρας 7!


Η οικογένεια του Ολυμπιακού τίμησε για μία ακόμη χρονιά τους νεκρούς της Θύρας 7! Διότι μπορεί να πέρασαν 39 χρόνια από την πιο μαύρη μέρα στην ιστορία του ελληνικού αυθλητισμού, αλλά κανείς δεν ξεχνάει και πάντα θα τιμάει τα 21 αδικοχαμένα παιδιά που έχασαν την ζωή τους τόσο άδικα στα σκαλοπάτια του ''Γ. Καραϊσκάκης'' μετά την λήξη του αγώνα με την ΑΕΚ.
Παρόντες στο μνημόσυνο της Θύρας 7 ήταν χιλιάδες κόσμου, οπαδών του Ολυμπιακού, μάλιστα στο μνημόσυνο βρέθηκε και ένας οπαδός της ΑΕΚ που φορούσε και το κασκόλ της αγαπημένης του ομάδας. Επιπλέον το παρών έδωσαν αθλητές του Ολυμπιακού από όλα τα τμήματα της ομάδας, καθώς και από τις ακαδημίες του συλλόγου. Στο μνημόσυνο ήταν επίσης και ο ηγέτης του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης, οι πρόεδροι της ΚΑΕ Ολυμπιακός Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Μιχάλης Κουντούρης, ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και Δήμαρχος του Πειραιά Γιάννης Μώραλης, ο Γ΄Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Κώστας Καραπαπάς και πολλοί άλλοι.
Με το τέλος της επιμνημόσυνης δέησης τον λόγο πήρε η κ. Νταϊφά η οποία εξιστόρησε τα γεγονότα της μέρας εκείνης. Έκανε το προσκλητήριο νεκρών και όλοι φώναζαν τα ονόματα των θυμάτων και «ΠΑΡΩΝ». Ράγισαν καρδιές με τις ιαχές «Αθάνατοι» και «Αδέρφια ζείτε» προς τιμή των παιδιών.
Τον λόγο πήρε και η μητέρα του μικρότερου θύματος, του 14χρονου τότε Παναγιώτη Τουμανίδη.
Ενώ σε κεντρικό σημείο βρέθηκε και το πανό με τα 21 παιδιά που σκοτώθηκαν εκείνη την ημέρα.
Αδέλφια ζείτε εσείς μας οδηγείτε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου