Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2020

Σε 24' καθάρισε την υπόθεση νίκη! Ολυμπιακός-Πανιώνιος 4-0 (πρωτάθλημα)


Σε 24' πέτυχε 4 γκολ και καθάρισε την υπόθεση νίκη κόντρα στον Πανιώνιο. Οι ερυθρόλευκοι παρέμειναν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και τώρα πάνε στην Τούμπα στο ντέρμπι του πρωταθλήματος.
Ο Ολυμπιακός ο οποίος παρατάχθηκε με πολλές αλλαγές στην σύνθεση του ήταν καταιγιστικός σε όλη την διάρκεια του αγώνα και θα μπορούσε να πετύχει και άλλα γκολ.
Ο Ολυμπιακός πέτυχε τρία γκολ στο πρώτο δεκάλεπτο και πιο συγκεκριμένα στο 4' με τον Χασάν, στο 6' με τον Ελ Αραμπί και στο 9' με τον Φορτούνη. Ενώ το τέταρτο γκολ της ομάδας πέτυχε και πάλι ο Ελ Αραμπί στο 24'.
Εντυπωσιακός και πάλι ο λαός του Θρύλου. Περίπου 25.000 έδωσαν βροντερό παρών στο "Γ. Καραϊσκάκης" και εμψύχωναν τις προσπάθειες των παικτών του Πέδρο Μαρτίνς από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό. Παράλληλα ζήτησαν από τους παίχτες να πάρουν το διπλό μέσα στην Τούμπα.
Ο Πέδρο Μαρτίνς ξεκίνησε κόντρα στον Πανιώνιο με τον Σα κάτω από τα δοκάρια, Σισέ και Μπα κεντρικό αμυντικό δίδυμο, αριστερά τον Γκασπάρ και δεξιά τον Ραντζέλοβιτς. Στο κέντρο Μπουχαλάκης, Καμαρά, Βαλμπουενά και Φορτούνης και στην επίθεση Χασάν με Ελ Αραμπί.
Στο 4’ γκολ για τον Ολυμπιακό. Εξαιρετικη ασίστ του Βαλμπουενά για τον Χασάν, ο οποίος κοντρόλαρε την μπάλα και με το δεξί έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.
Στο 6’ οι ερυθρόλευκοι πετυχαίνουν και δεύτερο γκολ. Σουτ του Φορτούνη, ο Κότνικ δεν μπορεί να μπλοκάρει, έρχεται ο Ελ Αραμπί για να κάνει εύκολα το 2-0.
Συνεχίζεται το σφυροκόπημα των ερυθρόλευκων. Στο 9’ απίστευτο σόλο του Φορτούνη το οποίο τελειώνει με γκολ του αρχηγού για το 3-0.

Στο 24’ οι ερυθρόλευκοι δεν πατάνε φρένο με τίποτα και πετυχαίνουν και άλλο γκολ. Λάθος στην άμυνα του Πανιωνίου, επωφελήθηκε ο Ελ Αραμπί ο οποίος έσπευσε να κλέψει και αφού είχε ήδη περάσει τον Κότνικ να πλασάρει σε κενή εστία για το 4-0. Στο 41’ οι Πειραιώτες έφτασαν κοντά σε πέμπτο γκολ, αλλά το σουτ του Ελ Αραμπί σταμάτησε στο δοκάρι.
Τέλος πρώτου ημιχρόνου με τον Ολυμπιακό να προηγείται 4-0 του Πανιωνίου.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αβραάμ Παπαδόπουλος πήρε την θέση του Βαλμπουενά με τον Ολυμπιακό να γυρίσει το σύστημα σε 3-4-1-2. Ο ρυθμός του αγώνα όπως ήταν φυσικό έπεσε και δεν είχαμε πολλές ευκαιρίες στον αγώνα.
Στο 47’ ένα σουτ του Ελ Αραμπί πέρασε ψηλά άουτ.
Στο 58’ μακρινό σουτ του Μπουχαλάκη η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του Κότνικ.
Στο 85′ αντεπίθεση του Πανιωνίου και σουτ του Τζιλούλη, μπλόκαρε ο Σα.
Στο 87΄κεφαλιά του Σισέ, από την μικρή περιοχή, άουτ.
Στο 92′ σέντρα του Φορτούνη, καρφωτή κεφαλιά του Χασάν, διώχνει σε κόρνερ ο τερματοφύλακας του Πανιωνίου.
Τελικό σκορ 4-0 και επόμενη αναμέτρηση για τον Ολυμπιακό κόντρα στην Άρσεναλ την Πέμπτη για τους "32" του Europa League στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Ολυμπιακός: Σα, Σισέ, Μπα, Γκασπάρ, Ραντζέλοβιτς, Μπουχαλάκης, Καμαρά (62’ Καφού), Βαλμπουενά (46’ Αβραάμ), Φορτούνης, Χασάν, Ελ Αραμπί (56’ Λάζαρος).

Πανιώνιος: Κότνικ,Σαραμαντάς, Σταυρόπουλος, Παπαγεωργίου, Ρέντζας, Ρέτσος (76′ Σιντί Αλί), Κόρμπος (46’ Εμμανουηλίδης), Γρίβας (46’ Μίκο), Αραμπούλι, Τσιλούλης, Ουμάρ Καμαρά.

Η βαθμολογία των παικτών:

Σα -7
Γκασπάρ -7
Σισέ -7
Μπα -7
Ραντζέλοβιτς -7
Μπουχαλάκης -7
Καμαρά -7
Βαλμπουενά -8
Φορτουνής -9
Ελ Αραμπί -9
Χασάν -8

Παπαδόπουλος -7
Χριστοδουλόπουλος -7
Καφού -7

Προπονητής:

Πέδρο Μαρτίνς -9



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου