Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020

Γλέντια Καραπαπά για Σαββίδη και SDNA!

Αποτέλεσμα εικόνας για καραπαπας
Συνεχίζει τα επικά γλέντια ο Κώστας Καραπαπάς! Ο Γ' Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφέρθηκε στο θέμα του Σαββίδη και έκανε σχετικές αναρτήσεις για παλιότερες δηλώσεις του Σαββίδη που δήλωνε υπερήφανος Ρώσος πολίτης, ενώ αναφέρθηκε και στο σάιτ της αλήθειας για παλιότερες ρατσιστικές του αναρτήσεις.

Δείτε αναλυτικά:

«Ο ΒΟΘΡΟΣ που προσπαθεί να κάνει το άσπρο… πορτοκαλί, ξαναχτυπά και σπάει τα κοντέρ της βλακείας. Ο Σταυράκης στο ίδιο άρθρο που αναμασά τις γελοιότητες περί ρατσισμού, αποκαλεί κάποιους «Φιλιππινέζες»… Με τόσο στόκους έχουμε να κάνουμε… Γιουσουφάκια μια ζωή…»

Στη συνέχεια, με νέα του ανάρτηση, ο Κώστας Καραπαπάς σχολίασε: «Ο γραφικούλης που κάνει τον επικοινωνιολόγο και μιλάει για ρατσισμό, είναι ο ίδιος τύπος που πριν ένα χρόνο είχε γράψει ότι ο Άρης είναι «Εβραιοσωματείο»;;; (ΠΟΣΟ ΣΤΟΚΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ; ΠΟΣΟ;)

Τέλος, ο Κώστας Καραπαπάς ανέφερε: «Λοιπόν, περιμένω με αγωνία τις ανακοινώσεις των συλλόγων, των πληρωμένων πληκτρολογίων και μικροφώνων και όλων όσοι μας χαρακτήρισαν ρατσιστές. Περιμένω με αγωνία την ανακοίνωση κατά του ivansavvidis.gr στο οποίο ο ίδιος ο Σαββίδης (βγάλτε ανακοίνωση και γι αυτόν) λέει ότι είναι υπερήφανος που είναι Ρώσος πολίτης και θα υπερασπίζετε πάντα τα συμφέροντα της χώρας του (ναι μπράβο, τη Ρωσία εννοεί, το καταλάβατε και οι ευαισθητούληδες;;;)!»

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου