Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2020

Νίκησε ΟΦΗ και την συμμορία της ''εξυγίανσης''! ΟΦΗ-Ολυμπιακός 0-1 (πρωτάθλημα)


Ο Ολυμπιακός πήρε ένα τεράστιο διπλό μέσα στην Κρήτη κόντρα στον ΟΦΗ και στην ''εξυγίανση'' που για άλλη μια φορά έκανε θαύματα και πράγματα με σκοπό να στερήσει από τον Ολυμπιακό την νίκη.
Οι ερυθρόλευκοι όμως είχαν τα ψυχικά αποθέματα και με χρυσό σκόρερ τον Καμαρά πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης.
Οι Πειραιώτες με αυτήν την νίκη παρέμειναν στην κορυφή του πρωταθλήματος στο +4 από τον ΠΑΟΚ ο οποίος αύριο αγωνίζεται με την Λαμία.
Άθλια διαιτησία από τον Μανούχο που δεν έδωσε πέναλτι στον Μασούρα σε ανατροπή του από τον Σωτηρίου. Παράλληλα σφύριξε 30-10 φάουλ υπέρ του ΟΦΗ, εκ των οποίων τα περισσότερα ανύπαρκτα.
Επιπλέον αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη στο τέλος του αγώνα ο Σεμέδο με αποτέλεσμα να χάσει τον αγώνα με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.
Ο Πορτογάλος στόπερ σε μια παντελώς αδικαιολόγητη ενέργεια πήρε την μπάλα από τα χέρια του ball boy και παράλληλα τον πέταξε κάτω και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να δεχθεί την δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Πάλι εντυπωσιακός ο ερυθρόλευκος κόσμος. Πάνω από 500 οπαδοί του Ολυμπιακού έδωσαν δυναμικό παρών στο ''Γεντί Κουλέ'' αποδεικνύοντας ότι η Κρήτη είναι το δεύτερο σπίτι του Ολυμπιακού.
Ο Πέδρο Μαρτίνς ξεκίνησε το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, όπως και το ματς κόντρα στον Αρη, με Σα κάτω από τα δοκάρια, Σεμέδο και Μπα στο κέντρο της άμυνας, Ομάρ και Τσιμίκα στα αμυντικά άκρα, τριάδα στο κέντρο με Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκη και Καμαρά, τριάδα στην επίθεση με Βαλμπουενά, Μασούρα και Ελ Αραμπί.
Πρώτη καλή ευκαιρία για τον Ολυμπιακό στο 13' σέντρα του Τσιμίκα, κεφαλιά του Γκιγιέρμε, αλλά η μπάλα κατέληξε λίγο άουτ. Στο 14' οι ερυθρόλευκοι πέτυχαν γκολ με τον Μασούρα, αλλά πολύ σωστά ακυρώθηκε γιατί στο ξεκίνημα της φάσης ήταν οφσάιντ ο Ελ Αραμπί. Στο 21' καλή ευκαιρία για τον ΟΦΗ, αλλά το σουτ του Στάϊκο κατέληξε άουτ. Στο 45' οι ερυθρόλευκοι άνοιξαν το σκορ με τον Καμαρά. Ο Ελ Αραμπί έκλεψε την μπάλα από τον Γιαννούλη, με τον Μαροκινό φορ του Ολυμπιακού να την στρώνει πολύ ωραία μέσα στην περιοχή του ΟΦΗ και ο ερχόμενος Καμαρά να ανοίγει το σκορ. Τέλος πρώτου ημιχρόνου 0-1 για τους ερυθρόλευκους.
Στο δεύτερο ημίχρονο και πάλι δεν είχαμε τις πολλές ευκαιρίες για τις δύο ομάδες. Στο 51' ο Κουτρουμπής πήγε να βάλει το ...αυτογκόλ του αιώνα. Ο αμυντικός του ΟΦΗ γύρισε την μπάλα προς τον Σωτηρίου και από απροσεξία παραλίγο να πετύχει αυτογκόλ. Στο 66' ο Μασούρας βγαίνει στην πλάτη της άμυνας του ΟΦΗ, ανατρέπεται από τον Σωτηρίου, αλλά ο Μανούχος δεν σφυρίζει την παράβαση. Στο 69' ο Βαλμπουενά έπιασε το σουτ, αλλά μπλόκαρε πολύ ωραία ο Σωτηρίου. Στο 78'  ο Μπα έχασε μεγάλη ευκαιρία για να σκοράρει όταν μετά από εκτέλεση του Λοβέρα, ο Σωτηρίου έκανε άστοχη έξοδο και η μπάλα πέρασε στο δεύτερο δοκάρι, όμως ο αμυντικός του Ολυμπιακού με την προβολή σε κενή εστία την έστειλε άουτ. Στο 83' σουτ του Λοβέρα, εκτός περιοχής, μπλόκαρε εύκολα ο Σωτηρίου. Στο 85' φοβερή ενέργεια του Ελ Αραμπί που πέρασε δύο αμυντικούς του ΟΦΗ, όμως ο Σωτηρίου έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ.
Τελικό 0-1 με τον Ολυμπιακό να παίρνει μια μεγάλη νίκη. Επόμενη αναμέτρηση για τον Ολυμπιακό κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ την ερχόμενη Κυριακή.

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Σωτηρίου, Μαρινάκης, Κοροβέσης, Γιαννούλης, Κουτρουμπής, Μαλάδο, Νεϊρα, Σταϊκος (74’ Σόουζα), Βαζ (86’ Νοικοκυράκης), Σεμέδο, Φιγκεϊρέδο

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Ελαμπντελαουί, Τσιμίκας, Σεμέδο, Μπα, Καμαρά, Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκης, Βαλμπουενά (76’ Σουντανί), Μασούρας (69’ Λοβέρα), Ελ Αραμπί.

Η βαθμολογία των παιχτών:

Σα -7
Ομάρ -7
Μπα -8
Σεμέδο -3
Τσιμίκας -7
Μπουχαλάκης -5
Καμαρά -8
Γκιγιέρμε -7
Βαλμπουενά -6
Μασούρας -7
Ελ Αραμπί -8

Λοβέρα -7
Σουντανί -6

Προπονητής:

Πέδρο Μαρτίνς -8



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου