Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2020

Οι δικηγόροι του ΠΑΟΚ τόνισαν ότι ο ΠΑΟΚ δεν ανήκει ...στον Ιβάν Σαββίδη!

Σε πανικό ο ΠΑΟΚ και οι δικηγόροι του: Τόνισαν ότι η ΠΑΕ δεν ανήκει στον Ιβάν!
Γελάει ο κόσμος με αυτά που ειπώθηκαν στην σημερινή συνεδριάση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού. Οι δικηγόροι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ τόνισαν ότι η ΠΑΕ δεν ανήκει στον Ιβάν Σαββίδη, μπορεί να ακούγεται ως ανέκδοτο αλλά ειπώθηκε και αυτό.

Για την ακρίβεια τόνισαν αυτό:

«Πρέπει σήμερα να καταρρίψουμε έναν μύθο. Ο ΠΑΟΚ δεν ανήκει στον Ιβάν Σαββίδη. Ο Ιβάν Σαββίδης είναι απλά πρόεδρος. Η ΠΑΕ ανήκει στον Γιώργο Σαββίδη και στην Κυριακή Σαββίδη, που κάνουν κουμάντο και απλά συμβουλεύονται τον Ιβάν».

Οι νομικοί εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ, συνέχισαν, λέγονται ότι ο Καλπαζίδης είναι… τρίτος ξάδερφος του Ιβάν Σαββίδη και πως έτσι μπορεί να αγοράσει όποια ομάδα θέλει. Πως ο ΚΑΠ από τον τρίτο βαθμό συγγένειας και μετά δεν απαγορεύει σε κάποιον να αγοράσει μια ΠΑΕ.
Βέβαια οι εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ δεν απάντησαν στο μείζον θέμα στην σχέση δηλαδή της οικογένειας Σαββίδη με την ομάδα της Ξάνθης. Ουσιαστικά, δηλαδή, δεν έγινε η παραμικρή νύξη στο μείζον θέμα. Στο πρόσωπο που φέρεται να λειτούργησε ως παρένθετο, στη σχέση ΠΑΟΚ – Ξάνθης – Οικογένειας Σαββίδη.

Πλέον η κατάθεση υπομνημάτων ορίστηκε από την ΕΕΑ στις 23/1/2020 για τις ομάδες του ΠΑΟΚ, της Ξάνθης και του Ολυμπιακού.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση: 

 «α) Κλήση σε ακρόαση των ΠΑΕ “Α.Ο. ΞΑΝΘΗ”, για παραβίαση των άρθρων 69 παρ.παρ. 3, 6, 9, 12 ν.2725/1999 και 77Α παρ.παρ. 3, 5, 6 ν.2725/1999 και “ΠΑΟΚ” για παραβίαση του άρθρου 69 παρ.παρ. 9, 12 ν.2725/1999 (εξ αναβολής)
β) Κλήση σε ακρόαση της ΠΑΕ “ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.” για την υποστήριξη της καταγγελίας της σε βάρος των ΠΑΕ “Α.Ο. ΞΑΝΘΗ” και “ΠΑΟΚ”. (εξ αναβολής)
ΧΟΡΗΓΕΙΤΑΙ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΓΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΥΠΟΜΝΗΜΑΤΩΝ έως Πέμπτη 23.01.20 και ώρα 12:00.».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου