Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2020

Οι μαϊμούδες της ''εξυγίανσης'' και στην Λαμία!


ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ! Η δήθεν ''εξυγίανση'' του Γραμμένου και Περέιρα συνεχίζει ακάθεκτοι να αλλοιώνει το πρωτάθλημα. Είναι πλέον αποφασισμένο ότι το πρωτάθλημα θα δοθεί με το έτσι θέλω στο μπαοκ.
Για άλλη μια αγωνιστική είχαμε σφαγή υπέρ του ΠΑΟΚ. Ο μπαοκ κέρδισε 0-1 την Λαμία με γκολ του Μάτος και ενώ ο ίδιος είναι σε καθαρή θέση οφσάιντ.
Επιπλέον είχαμε το κορυφαίο όλων και ποιο είναι αυτό; ότι στο γκολ-οφσάιντ του ΠΑΟΚ, ''έτυχε'' εκείνη την στιγμή να χαλάσει το VAR και έτσι δεν μπόρεσε (;) να εξεταστεί η φάση.
Πιο συγκεκριμένα στο 33' ο Βιεϊρίνια εκτέλεσε το φάουλ που είχε ο ΠΑΟΚ από δεξιά, ο Μάτος, ο οποίος ξεκίνησε την προσπάθειά του μπροστά από τον τελευταίο αμυντικό της Λαμίας, μπήκε στη φάση και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Θεοδωρόπουλου για το 1-0.
Επίσης τα διαιτητικά όργια δεν σταμάτησαν εδώ καθώς στο δεύτερο ημίχρονο δεν αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο Λέο Μάτος -που έχει συνέχεια ασυλία- καθώς χτύπησε εκτός φάσης τον Μπεχαράνο, ενώ στη συνέχεια έπεσε με τις σκαριές πάνω στον Καραμάνο. Μάλιστα, ο Σέζος όχι μόνο δεν έδωσε κόκκινη κάρτα, αλλά ούτε καν κίτρινη!
Αλήθεια ο Περέιρα θα αναλάβει ποτέ τις ευθύνες του για αυτά αίσχη;ο Αυγενάκης είναι πουθενά;

Δείτε τις φάσεις αναλυτικά:

Η πρώτη φάση:
Και η δεύτερη φάση:
ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου