Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020

Παρέμεινε στην πρώτη θέση με τεσσάρα! Ολυμπιακός-Άρης 4-2 (πρωτάθλημα)


Ο Ολυμπιακός παρέμεινε στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος της Super League αφού επικράτησε με 4-2 του ''Γ. Καραϊσκάκης''. Οι ερυθρόλευκοι ήταν καταιγιστικοί από το ξεκίνημα του αγώνα καθώς έβαλαν δύο γρήγορα από το 25'.
Οι ερυθρόλευκοι ξεμπέρδεψαν νωρίς με το παιχνίδι και πλέον αφοσιώνονται στην διαβολοεβδομάδα που έρχεται, όπου έχουν να αντιμετωπίσουν τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο και την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.
Ο κόσμος των ερυθρόλευκων ήταν για ακόμη φορά εντυπωσιακός. Πάνω από 25.000 οπαδοί του Ολυμπιακού έδωσαν βροντερό παρών στο ''Γ. Καραϊσκάκης'' εμψυχώνοντας τους παίχτες του Πέδρο Μαρτίνς από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό.
Τραγελαφική διαιτησία από τον πρώτο βοηθό Ακριβό και τον διαιτητή VAR Κομίνη που δεν υπέδειξαν οφσάιντ στο πρώτο γκολ του Άρη, όπου το σώμα του Ρόουζ είναι πιο μπροστά.
Ο Πέδρο Μαρτίνς ξεκίνησε το παιχνίδι με τον Αρη, με Σα κάτω από τα δοκάρια, Σεμέδο και Μπα αμυντικό δίδυμο, Ομάρ και Τσιμίκα στα αμυντικά άκρα, τριάδα στο κέντρο από Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκη και Καμαρά, τριάδα στην επίθεση από Βαλμπουενά, Μασούρα και Ελ Αραμπί.
Πρώτη καλή ευκαιρία για τον Ολυμπιακό στο 7' με τον Ομάρ, αλλά ο Εμάν τον νίκησε στο τετ α τετ. Στο 13' πρώτη καλή ευκαιρία για τον Άρη στο παιχνίδι. Πρώτα με κεφαλιά του Λάρσον που πέρασε άουτ και μετά με πλασέ του ίδιου όπου έδιωξε ο Σα. Στο 14΄πολύ καλή ευκαιρία για τον Ολυμπιακό, όταν από σέντρα του Μασούρα η κεφαλιά του Βαλμπουενά κατέληξε άουτ. Στο 22' οι ερυθρόλευκοι άνοιξαν το σκορ με τον Γκιγιέρμε. Κόρνερ του Βαλμπουενά, κεφαλιά του Σεμέδο διώχνει ο Εμάν, με τον Γκιγιέρμε να παίρνει το ριμπάουντ και να ανοίγει το σκορ για τους ερυθρόλευκους. Στο 24' οι ερυθρόλευκοι διπλασίασαν τα τέρματα τους με τον συνήθη ύποπτο Ελ Αραμπί. Στο 24' σέντρα του Μασούρα, πιάνει την κεφαλιά ο Ελ Αραμπί, αποκρούει με τα πόδια ο Εμάν, αλλά ο Μαροκινός φορ ξαναπαίρνει την μπάλα και στέλνει την μπάλα στα δίκτυα του Άρη. Στο 31' ο Άρης μειώνει το σκορ με τον Ρόουζ, ο οποίος είναι εκτεθειμένος σύμφωνα με την γραμμή της Nova. Στο 45' ο Ολυμπιακός βάζει και τρίτο γκολ με τον Ομάρ και ουσιαστικά κλειδώνει την νίκη. Σκορ πρώτου ημιχρόνου 3-1 για τον Ολυμπιακό.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά και για τις δύο ομάδες παρόλα αυτά. Σημειώθηκαν δύο γκολ. Στο 61' ο Βελέθ ανέτρεψε τον Βαλμπουενά, με τον Τζιοβάρα να υποδεικνύει το σημείο του πέναλτι. Ο Γάλλος σούπερ σταρ ανέλαβε την εκτέλεση και έκανε το 4-1. Στο 72' μετά από άστοχη έξοδο του Σα σε κόρνερ, ο Λάρσον έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Ρόουζ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, όμως το γκολ ακυρώθηκε μετά από υπόδειξη του VAR ως οφσάϊντ, στην αρχή της φάσης. Στο 83' ο Ντιγκινί μείωσε σε 4-2 για τον Άρη.
Τελικό σκορ 4-2 και επόμενη αναμέτρηση για τον Ολυμπιακό την Τετάρτη κόντρα στον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σα, Σεμέδο, Μπα, Τσιμίκας, Ομάρ, Γκιγιέρμε (84' Χριστοδουλόπουλος), Μπουχαλάκης, Καμαρά, Μασούρας, Βαλμπουενά (70' Λοβέρα), Ελ Αραμπί (80' Σουντανί).

ΑΡΗΣ: Εμαν, Κόρχουτ, Βέλεθ (65' Σόουζα), Δεληζήσης, Ρόουζ, Μπα, Ματίγια, Μαντσίνι, Λάρσον, Φετφατζίδης (65' Μαρτίνες), Ιντέγε (45' Ντιγκινί λ.τρ.).

Η βαθμολογία των παιχτών:

Σα -7
Ομάρ -8
Σεμέδο -6
Μπα -5
Τσιμίκας -7
Γκιγιέρμε -8
Καμαρά -6
Μπουχαλάκης -7
Μασούρας -7
Βαλμπουενά -8
Ελ Αραμπί -8

Λοβέρα -6
Σουντανί -6
Χριστοδουλόπουλος -

Προπονητής:

Πέδρο Μαρτίνς -8



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου