Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020

Με οδηγό τον Ελ Αραμπί πέρασε και από την Λαμία ο Θρύλος! Λαμία-Ολυμπιακός 0-4 (πρωτάθλημα)


Με οδηγό τον Ελ Αραμπί που πέτυχε χατ τρικ ο Ολυμπιακός πέρασε δια περιπάτου από την Λαμία και παρέμεινε στην κορυφή του πρωταθλήματος.
Οι ερυθρόλευκοι δεν συνάντησαν καμία δυσκολία στην Λαμία, κόντρα στην τοπική και με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μαροκινό φορ που έφτασε τα 13 γκολ στο πρωτάθλημα διατηρήθηκε στην κορυφή του πρωταθλήματος.
Εξαιρετική εμφάνιση και από τον Βαλμπουενά, με τον Γάλλο σούπερ σταρ να βγάζει την ασίστ στο πρώτο γκολ του Ολυμπιακού και να σκοράρει το τρίτο γκολ από την άσπρη βούλα, με το πέναλτι να το κερδίζει ο Τσιμίκας.
Δοκάρι είχαν και οι δύο ομάδες. Πρώτα οι ερυθρόλευκοι με τον Μπα στο 33' και οι γηπεδούχοι στο 89' με τον Ρόμανιτς.
Εντυπωσιακός για άλλη μια φορά ο ερυθρόλευκος κόσμος που μετέτρεψε το ΔΑΚ Λαμίας σε ένα μικρό ''Γ. Καραϊσκάκης''. Πάνω από 2.500 οπαδοί των ερυθρόλευκων έδωσαν δυναμικό παρών στο γήπεδο της Λαμίας.
Στα αρνητικά της αναμέτρησης ο τραυματισμός του Μπενζιά που αποχώρησε από το γήπεδο στο 64' και την θέση του οποίου πήρε ο Λοβέρα.
Ο Πέδρο Μαρτίνς ξεκίνησε το παιχνίδι στη Λαμία με τον Σα κάτω από τα δοκάρια, Σεμέδο και Μπα στο κέντρο της άμυνας, Τσιμίκα και Γκασπάρ στα αμυντικά άκρα, τον Καμαρά και τον Μπουχαλάκη στο κέντρο, Βαλμπουενά και Μασούρα στα εξτρέμ, τον Μπενζιά μπροστά από τα αμυντικά χαφ και τον Ελ Αραμπί στην κορυφή της επίθεσης.
Τα γκολ των ερυθρόλευκων σημειώθηκαν στο 40', στο 51', στο 70' και στο 81' της αναμέτρησης.
Επόμενη αναμέτρηση για τον Ολυμπιακό κόντρα στην Καλαμάτα την ερχόμενη Τετάρτη για τον επαναληπτικό του κυπέλλου στο ''Γ. Καραϊσκάκης''.

Η βαθμολογία των παιχτών:

Σα -7
Γκασπάρ -7
Σεμέδο -7
Μπα -6
Τσιμίκας -8
Καμαρά -7
Μπουχαλάκης -7
Βαλμπουενά -9
Μασούρας -6
Μπενζιά -7
Ελ Αραμπί -10

Λοβέρα -6
Γκερέρο -6
Χριστοδουλόπουλος -

Προπονητής:

Πέδρο Μαρτίνς -8

ΛΑΜΙΑ: Θεοδωρόπουλος, Βάντερσον, Βύντρα, Αντέτζο, Πλιάτσικας, Δημούτσος, Ρόμανιτς (77’ Κουλούρης), Μπαχανάκ (87’ Βλαχομήτρος), Τιρόνε, Βασιλογιάννης, Καραμάνος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σα, Σεμέδο, Μπα, Τσιμίκας, Γκασπάρ, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Μπενζιά (64’ Λοβέρα λ.τρ.), Βαλμπουενά (77’ Γκερέρο), Μασούρας, Ελ Αραμπί (85’ Λάζαρος).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου