Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2019

Διαψεύδουν τα παπαγαλάκια του SDNA!

«Μυθεύματα, δεν συνέβη απολύτως τίποτα»
Συνεχίζουν οι υπάλληλοι στο σάιτ της ...αλήθειας, την προπαγάνδα τους. Σήμερα ξεπέρασαν τον ευατό τους αφού ανακάλυψαν φραστική επίθεση στον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη. Πιο συγκεκριμένα οι υπάλληλοι του SDNA ανέφεραν ότι στο ποδοσφαιρικό αγώνα Ηρόδοτος-Επισκόπη οπαδοί των δύο ομάδων επιτέθηκαν στον Υφυπουργό Αθλητισμού και του χρέωσαν διάφορα πράγματα σχετικά με τον ...Βαγγέλη Μαρινάκη.
Βέβαια επειδή το ψέμα έχει κοντά ποδάρια οι ίδιοι οι διοικούντες του Ηροδότου και της Επισκοπής διέψευσαν σε κοινή τους ανακοίνωση την δήθεν επίθεση.

Δείτε την σχετική ανακοίνωση:

«Με έκπληξη διαβάσαμε δημοσίευμα αθλητικής ιστοσελίδας περί "φραστικών επεισοδίων" και "πεσίματος" στον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, ο οποίος μας τίμησε με την παρουσία του σήμερα, στον μεταξύ μας αγώνα στο γήπεδο του Ηροδότου στην Αλικαρνασσό.
Πρόκειται περί μυθευμάτων.
Δεν συνέβη απολύτως τίποτα από αυτά που περιγράφονται, το αντίθετο μάλιστα.
Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, ο Λευτέρης, συντοπίτης μας και καλός μας φίλος, είναι πάντοτε καλοδεχούμενος στα γήπεδα, στα χωριά μας και έτυχε της φιλοξενίας και της αποδοχής όλων όσων ήταν στο γήπεδο της Νέας Αλικαρνασσού, αλλά και όλων των μελών και των δυο Διοικήσεων μας.
Οι Πρόεδροι των Ηροδότου και Επισκοπής».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου