Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019

Νίκησε Ατρόμητο και "εξυγίανση"! Ολυμπιακός-Ατρόμητος 2-0 (πρωτάθλημα)


Μεγάλη νίκη με 2-0 για τον Ολυμπιακό κόντρα στον Ατρόμητο, μια νίκη που τον διατηρεί στην πρώτη θέση με δύο βαθμούς διαφορά από τον ΠΑΟΚ.
Οι ερυθρόλευκοι ήταν εξαιρετικοί σε όλη την διάρκεια του αγώνα και θα μπορούσαν να πετύχουν και άλλα γκολ.
Προκλητικός ο διαιτητής Σκουλάς που με τα σφυρίγματα του ξεσήκωσε όλο το γήπεδο, ενώ έδωσε ανύπαρκτη δεύτερη κίτρινη στον Παπαδόπουλο και χάρισε ουκ ολίγες στους φιλοξενούμενους.
Εντυπωσιακός και πάλι ο κόσμος του Ολυμπιακού. Πάνω από 20.000 θεατές βρέθηκαν στο "Γ. Καραϊσκάκης" και εμψύχωναν την αγαπημένη τους ομάδα κατά όλη την διάρκεια του παιχνιδιού.
Ο Πέδρο Μαρτίνς ξεκίνησε με κάποιες αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα, καθώς επανήλθαν σε αυτήν ο Σουντανί, ο Παπαδόπουλος, ο Ελ Αραμπί και ο Μασούρας.
Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε δυνατά στο παιχνίδι είχε την κατοχή μπάλας και δημιούργησε ευκαιρίες για να σκοράρει.
Πρώτη καλή στιγμή στο 10' για τον Ολυμπιακό. Ο Ομάρ έβγαλε εξαιρετική κάθετη μπαλιά για τον Σουντανί, αλλά ο Μέγιερι μπλόκαρε την μπάλα. Στο 11' καλή ευκαιρία για τον Ατρόμητο, με τον Σα να σώζει την εστία του Ολυμπιακού. Στο 15' ο Ολυμπιακός σκοράρει με τον Παπαδόπουλο,αλλά το γκολ ακυρώνεται ως οφσάιντ. Στο 16' νέα μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό αλλά το σουτ του Ελ Αραμπί μέσα από την περιοχή κατέληξε ψηλά άουτ. Στο 25' δυνατό σουτ του Γκιγιέρμε εκτός περιοχής η μπάλα κοντραρε και κατέληξε κόρνερ. Στο 30' ωραίο γύρισμα του Γκάλο στην περιοχή του Ολυμπιακού, αλλά ο Σα μπλόκαρε ωραία την μπάλα. Στο 35' δυνατό σουτ του Παπαδόπουλου απέκρουσε ο Μεγιερι. Τέλος πρώτου ημιχρόνου 0-0 για τις δύο ομάδες.
Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Ολυμπιακός, έχασε την πρώτη ευκαιρία με τον Ελ Αραμπί στο 46'. Μπαλιά του Μπουχαλάκη για τον φορ του Ολυμπιακού, αλλά ο Μεγιερι πρόλαβε και μπλόκαρε την μπάλα. Γκολ για τον Ολυμπιακό στο 60'. Ασίστ του Μπουχαλάκη για τον Ποντένσε, ο οποίος με ένα εξαιρετικό μακρινό σουτ άνοιξε το σκορ. Στο 62' και δεύτερο γκολ για τον Ολυμπιακό που σφραγίζει την νίκη, με σκόρερ τον Σουντανί, ύστερα από εξαιρετική ασίστ του Ελ Αραμπί. Στο 65' οι ερυθρόλευκοι αγγίζουν και το τρίτο γκολ, ύστερα από εξαιρετική προσπάθεια του Τσιμίκα και σουτ του Σουντανί η μπάλα κόρνερ. Στο 68' δεύτερη κίτρινη -ανύπαρκτη- στον Αβραάμ ο οποίος και αποβλήθηκε. Στο 78' δυνατό σουτ του Σουντανί η μπάλα κατέληξε άουτ. Ο Ολυμπιακός συνέχιζε να πιέζει αλλά το τρίτο γκολ δεν ήρθε.
Τελικό σκορ 2-0 και επόμενη αναμέτρηση κόντρα στον Πανιώνιο το Σάββατο 23/11 στην Νέα Σμύρνη.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σα, Ελαμπντελαουί, Σεμέδο, Παπαδόπουλος, Τσιμίκας, Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκης, Μασούρας (56’ Λοβέρα), Σουντανί (80’ Γκερέρο), Ποντένσε, Ελ Αραμπί (70’ Μεριά).
Ατρόμητος: Μέγιερι, Γούτας, Χαρίσης, Γαρουφαλιάς, Γκάλο, Ταλόχα (76’ Ενσικουλού), Κατράνης, Μανούσος (82’ Ρόσα), Νταβιώτης (70’ Νάτσος), Ρισβάνης, Γιακουμάκης.

Η βαθμολογία των παιχτών:

Σα -7
Ομάρ -6
Σεμέδο -7
Παπαδόπουλος -7
Τσιμίκας -8
Γκιγιέρμε -7
Μπουχαλάκης -9
Ποντένσε -8
Μασούρας -7
Σουντανί -9
Ελ Αραμπί -8

Λοβέρα -7
Μεριά -7
Γκερέρο -6

Προπονητής:

Πέδρο Μαρτίνς -8



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου