Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019

Όταν ο Παναθηναϊκός έκανε καταγγελία εις βάρος της Καπογιάννη!

Όταν η νυν προπονήτρια του ΠΑΟ δήλωνε «10 φορές θα γαμ@@@@ε αυτές του Παναθηναϊκού»
Τελικά πολλά πράγματα αλλάζουν και πολλοί έχουν ευαίσθητη μνήμη! Και αυτό φάνηκε στην περίπτωση της Ελένης Καπογιάννης και της διοίκησης του Παναθηναϊκού.
Όπως είναι γνωστό η Καπογιάννη ανέλαβε την τεχνική ηγεσία στο μπάσκετ γυναικών του Παναθηναϊκού πριν λίγες ημέρες και θα πει κανείς δικαίωμα της είναι μιας και είναι επαγγελματίας.
Σωστό εν μέρει αυτό, αλλά όμως και οι δύο πλευρές ξεχνάνε κάποια πράγματα και πιο συγκεκριμένα την καταγγελία που είχε κάνει ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός στην Καπογιάννη στις 23/3/2016 για κάποια ομιλία της προς της παίκτριες του Ολυμπιακού στην ανάπαυλα του ημιχρόνου στον τελικό του κυπέλλου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.
Οι πράσινοι για αυτή την ομιλία της έκαναν καταγγελία ΕΦΙΠ, ενώ διάφορα πρωτοσέλιδα των πράσινων μίλησαν για προκλήσεις της τότε προπονήτριας του Ολυμπιακού και όχι μόνο.
Μετά από τρία χρόνια η Ελένη Καπογιάννη υπογράφει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό και έδωσε μια συνέντευξη τύπου στην ''Πράσινη'' και στην οποία δήλωσε ότι: «Διαφωνώ κάθετα με τη δημοσίευση -δημοσιεύτηκε τότε στο ''ΦΩΣ'' και λυπάμαι που γράφτηκε. Και στην απολογία που κλήθηκα να δώσω στην ΕΦΙΠ, αυτό είπα. Λυπάμαι που γράφτηκε, γιατί ήταν μεταξύ επίσημης συνέντευξης και off the record. Λυπάμαι, μετανιώνω, αλλά δεν μπορώ να γυρίσω τον χρόνο πίσω».
Εν πάση περιπτώσει αυτή έψαχνε να βρει μια δουλειά ως προπονήτρια, εσείς ρε παναθηναϊκοί πως και της κάνατε πρόταση να έρθει στην ομάδα σας;πως κάνατε πρόταση σε μια προπονήτρια την οποία είχατε καταγγείλει για αντιεπαγγελματική συμπεριφορά;
Και εδώ η καταγγελία που είχε κάνει ο Παναθηναϊκός καταγγελία στην ΕΦΙΠ.

ΑΠΛΑ ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.

Δείτε την ομιλία που είχε κάνει τότε η Καπογιάννη στις παίκτριες του Ολυμπιακού:

«Στο ημίχρονο τους είπα κάποια πράγματα στα αποδυτήρια. Τους είπα ότι για έναν ανεξήγητο λόγο παίζουν παθητικά και δεν έχουν την ενέργεια που θέλουμε στην άμυνά μας, από την οποία άμυνα ξεκινάνε όλα. Τους είπα και κάποιες... πικάντικες κουβέντες. Τους είπα "μ@@@ες, παίξτε το μπάσκετ που ξέρετε και μπορείτε, κι ας χάσετε. Να πλησιάσουμε τον χαρακτήρα μας όμως, τον χαρακτήρα της ομάδας μας. Αν βγάλετε τα σήματα από τις φανέλες, αυτές του Παναθηναϊκού, 10 φορές να τις αντιμετωπίσετε, 10 φορές θα τις γαμ@@@@ε!», 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου