Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019

Δεύτερη σερί νίκη για την εθνική! Αρμενία-Ελλάδα 0-1


Δεύτερη σερί νίκη για την εθνική Ελλάδος. Η Ελλάδα για δεύτερο σερί παιχνίδι έδειξε σημάδια βελτίωσης και μετά την Βοσνία επικράτησε και της Αρμενίας στο Ερεβάν.
Βέβαια αυτή η νίκη δεν έχει κάποιο αντίκρισμα αφού η «γαλανόλευκη» έχει χάσει κάθε ελπίδα πρόκρισης για το Euro 2020.
Το μοναδικό γκολ της εθνικής πέτυχε ο Λημνιός στο 34', ενώ ο διαιτητής της αναμέτρησης αρνήθηκε πεντακάθαρο πέναλτι σε ανατροπή του Γιαννούλη στο 21'. Παράλληλα οι διεθνείς μας είχαν και δοκάρι στο 8' με τον Μάνταλο. Στο 79' ο Γιώργος Μασούρας που πέρασε ως αλλαγή στο παιχνίδι -και ήταν ιδιαίτερα κινητικός στο διάστημα που αγωνίστηκε- έχασε μια ανεπανάληπτη ευκαιρία να κλειδώσει την νίκη. Η εθνική είχε τον έλεγχο και την κατοχή μπάλας σε όλο το παιχνίδι και δεν απειλήθηκε σχεδόν καθόλου.
Επόμενη αναμέτρηση για την εθνική Ελλάδος κόντρα στην Φιλανδία την ερχόμενη Δεύτερα στο ΟΑΚΑ.

ΑΡΜΕΝΙΑ: Αϊραπετιάν, Καλισίρ, Τ. Βοσκαγιάν (83' Αβετισιάν), Α. Γκριγκοριάν, Μπαρσεγκιάν, Κ. Χοβνανισιάν, Ισκχαγιάν, Βαρνταγιάν (59' Σαρκίσοβ), Χαμπαρτσουμιάν, Καραπετιάν και Χοβσεπιάν (78' Εντιγκαριάν).

ΕΛΛΑΔΑ: Βλαχοδήμος, Μπακάκης, Σταφυλίδης, Μπακασέτας (81' Δώνης), Γαλανόπουλος, Παυλίδης (74' Κουλούρης), Χατζηδιάκος, Λημνιός, Μάνταλος (67' Μασούρας), Κουρμπέλης και Γιαννούλης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου