Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία ο ποδοσφαιρικός αγώνας των παλαιμάχων του Ολυμπιακού!

Μήνυμα αγάπης και αλληλεγγύης
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, τελικά, χθες στο γήπεδο «Δημήτρης Νικολαΐδης» το εξ αναβολής -λόγω καιρού- φιλικό παιχνίδι παλαίμαχων Α.Ο. Βύρωνα – Ολυμπιακού Πειραιά για κοινωνικούς σκοπούς.
Ο ποδοσφαιρικός αγώνας ανθρωπιάς και αλληλεγγύης, τελούσε  υπό την αιγίδα του Δήμου Βύρωνα και είχε στόχο τη συγκέντρωση τροφίμων για την ενίσχυση των Κοινωνικών Δομών του Δήμου Βύρωνα (Κοινωνικό Παντοπωλείο & Παροχή Συσσιτίου).
Αρωγός της αναμέτρησης ήταν και πάλι ο ηγέτης του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος διέθεσε το πούλμαν της ομάδας για την μετακίνηση των Βετεράνων του Ολυμπιακού.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν εκ μέρους του Δήμου Βύρωνα ο Δήμαρχος Γρηγόρης Κατωπόδης, οι Αντιδήμαρχοι Δημήτρης Κόκκαλης και Χρήστος Σπυρόπουλος.
Τιμητικές βραβεύσεις παρέλαβαν για τον Σύνδεσμο των Βετεράνων του Ολυμπιακού ο Γιώργος Δαρίβας,  ο Γιάννης Γκαϊτατζής και ο Αντώνης Γλύκας Γ. Γραμματέας του Συνδέσμου.
Ο Σύνδεσμος των Βετεράνων του Ολυμπιακού τίμησε τον Δήμαρχο Βύρωνα Γρηγόρη Κατοπόδη, τον Πρόεδρο του Α.Ο. Βύρωνα Γιώργο Δημάκη και τον βετεράνο ποδοσφαιριστή Κώστα Τσαβαλιά.
Αυτός ήταν ο 671ος αγώνας που δίνουν οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού. Για την ιστορία οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού επικράτησαν με 11-2 των αντίστοιχων Βετεράνων του ΑΟ Βύρωνα με τον Γεωργουδάκη να σημειώνει 5 γκολ, από τρία γκολ σημείωσε ο Λουτσιάνο, δύο ο Σιδέρης και ένα γκολ σημείωσε ο Γκόγκιτς.
Επόμενο παιχνίδι των Βετεράνων του Ολυμπιακού είναι στις 25 Νοεμβρίου στην Αργυρούπολη, για την ενίσχυση του φιλανθρωπικού ιδρύματος «Ο καλός Σαμαρείτης».
Η βασική 11άδα του Ολυμπιακού: Κελεσίδης, Κουμαριάς, Κασδοβασίλης, Σιδέρης, Καλαμάρας, Παχατουρίδης, Κοκολάκης, Λουτσιάνο, Γεωργουδάκης, Γκόκιγτς, Βαΐτσης.
Αγωνίστηκαν επίσης: Ασπρογέρακας, Μπαρμπαρής, Καλτσάς, Γλύκας, Δαμιανίδης, Σταυρόπουλος, Κοτάκης, Κτενάς, Βασιλειάδης, Γαϊτανάρος, Βέλλιος, Παναούσης, Παπασωτηρίου.
Διαιτητές και βοηθοί: Γιαννακουδάκης, Ζάχαρης, Βουτσαράς, Μπέγκος, Παναγιωτακόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου