Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019

Διαλύετε η ''εξυγίανση'' εξώδικο του Περέιρα στην ΕΠΟ!

Άνω-κάτω η… εξυγίανση: Εξώδικό Περέιρα στην ΕΠΟ! | to10.gr
Διαλύεται και επίσημα η ''εξυγίανση''! Εξώδικο έστειλε στην ΕΠΟ ο πρόεδρος της ΚΕΔ Βίτορ Περέιρα. Ο λόγος ότι η ΕΠΟ του μείωσε τον μισθό του δίχως προειδοποίηση.
Ο Πορτογάλος αρχιδιαιτητής αμείβεται με 22.500 ευρώ το μήνα και την περσινή σεζόν από λογιστικό λάθος αντί να πάρει 120.000 ευρώ το μήνα, πήρε 140.000 ευρώ με αποτέλεσμα η ΕΠΟ να του τα ζητήσει ο πίσω, ο ίδιος δεν τα επέστρεψε ποτέ με αποτέλεσμα την φετινή σεζόν να του τα παρακρατήσει η ΕΠΟ από τον μισθό του.
Αλήθεια τώρα η ΕΠΟ τι θα κάνει με τον Πορτογάλο που τους ξεφτίλισε με το εξώδικο, θα τον κρατήσουν ακόμα ή θα τον αποπέμψουν;

Δείτε αναλυτικά τι έγραψε το «dikisports»:

 «Το εξώδικο εστάλη χθες αργά το απόγευμα (σ.σ. 22/11) στην Ομοσπονδία (…) Ο Περέιρα ήταν να πάρει πέρυσι ετησίως 120.000 ευρώ. Από λάθος υπολογισμούς του έβαλαν 140.000. Όταν ανακάλυψαν το λάθος, του ζήτησαν να επιστρέψει χρήματα. Δεν το έκανε. Τότε το λογιστήριο αποφάσισε να του παρακρατεί κάθε μήνα πέντε χιλιάδες. Ο Πορτογάλος αντέδρασε και έστειλε επιστολή διαμαρτυρίας, απειλώντας ότι θα παει την ΕΠΟ στα δικαστήρια! Πάντως, ουδέποτε φρόντισε να ενημερώσει την Ομοσπονδία για το λογιστικό λάθος».

1 σχόλιο: