Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2019

Συνεχίζει τις προκλήσεις με τους ορισμούς των διαιτητών ο Περέιρα!


Συνεχίζονται οι προκλητικοί ορισμοί διαιτητών σε αγώνες του Ολυμπιακού από τον Περέιρα και την παρέα του. Ο Πορτογάλος αρχιδιατητής όρισε τον αγαπημένο της ''εξυγίνασης'' Κομίνη ως πρώτο διαιτητή της αναμέτρησης Πανιώνιος-Ολυμπιακός στην Νέα Σμύρνη και τον Διαμαντόπουλο ως διαιτητή var.
Δύο ορισμοί τουλάχιστον προκλητικοί, Δύο διαιτητές που έχουν κάνει απίστευτα φαλτσοσφυρίγματα εις βάρος του Ολυμπιακού.
Ο Κομίνης σε αγώνα κυπέλλου με την ΑΕΚ δεν είχε αποβάλει τον Βράνιες με απευθείας κόκκινη για κεφαλοκλείδωμα στον Μάριν.
Τώρα όσον αφορά τον Διαμαντόπουλο φέτος απέδειξε το πόσο καλό ''μπουμπούκι'' είναι. Ο Διαμαντόπουλος στον αγώνα Ξάνθη-Ολυμπιακός αρνήθηκε να δώσει ξεκάθαρη παράβαση πέναλτι όταν ο Άμπαντ ανέτρεψε τον Ελ Αραμπί στο 61', αλλοιώνοντας το σκορ της αναμέτρησης. Επίσης στον αγώνα Ολυμπιακός-Λαμία 2-0, ο Διαμαντόπουλος ήταν ο πρώτος διαιτητής και ο Κομίνης ήταν στο VAR! Έγιναν δυο πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού και δεν δόθηκε τίποτα. Το πρώτο πέναλτι έγινε στο πρώτο ημίχρονο σε ανατροπή του Σουντανί και ο Διαμαντόπουλος καταλόγισε κόρνερ! Το δεύτερο στο 61' σε χέρι του Σκόνδρα όμως ο Διαμαντόπουλος που ήταν κοντά στην φάση έδειξε να συνεχιστεί ο αγώνας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου