Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019

Τρίτη σερί νίκη για την εθνική! Ελλάδα-Φινλανδία 2-1

Νίκη χωρίς αντίκρισμα για την Εθνική...
Τρίτη σερί νίκη για την Ελλάδα! Η εθνική Ελλάδος επικράτησε με 2-1 της Φινλανδίας στο άδειο ΟΑΚΑ και έκλεισε με νίκη μια αποτυχημένη σεζόν, αφού δεν κατάφερε να προκριθεί στα τελικά του Euro 2020.
Η Ελλάδα για τρίτο σερί παιχνίδι κατάφερε να νικήσει, για μια ακόμη φορά έδειξε θετικά σημάδια στο παιχνίδι της, αλλά η ουσία είναι στο τι θα καταφέρει σε παιχνίδια όπου θα καίει η μπάλα και αν θα μπορέσει να προκριθεί στο Μουντιάλ του 2022.
Σήμερα πάντως κέρδισε και μάλιστα με ανατροπή ήταν πολύ καλύτερη των Φινλανδών και θα μπορούσε να πετύχει και άλλα τέρματα.
Το σκορ άνοιξε για τους Σκανδιναβούς ο Πούκι στο 27', σκορ με το οποίο έκλεισε και το ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο η εθνική ισοφάρισε νωρίς το παιχνίδι με τον Μάνταλο στο 47' και στο 70' ύστερα από διπλή προσπάθεια μέσα στα καρέ των Φιλανδών ο Γαλανόπουλος πέτυχε το νικητήριο τέρμα.
Στον αγώνα έπαιξαν και δύο ερυθρόλευκοι παίχτες ο Μπουχαλάκης που μπήκε ως αλλαγή στο 73' και ο Μασούρας που πέρασε στον αγώνα στις καθυστερήσεις του αγώνα.

ΕΛΛΑΔΑ: Βλαχοδήμος, Μπακάκης, Σταφυλίδης, Μπακασέτας, Γαλανόπουλος (73’ Μπουχαλάκης), Παυλίδης (64’ Κουλούρης), Χατζηδιάκος, Λημνιός, Μάνταλος (90’+3’ Μασούρας), Κουρμπέλης, Γιαννούλης.

Φινλανδία: Γιόρονεν, Τοίβιο (59’ Λαμ), Βαλσάνεν, Καμαρά, Λουντ, Πούκι, Σούλερ (77’ Γιένσεν), Βαλσάνεν, Σκραμπ (77’ Σοϊρι), Καούκο , Ραϊτάλα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου