Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019

Κακή εμφάνιση και αποκλεισμός από το Europa League! Ντιναμό Κιέβου-Ολυμπιακός 1-0 (Europa League)


Ο Ολυμπιακός δεν παρουσιάστηκε όπως θα έπρεπε στην Ουκρανία κόντα στην Ντιναμό Κιέβου και γνώρισε την ήττα με 1-0. Οι ερυθρόλευκοι σε συνδυασμό με το 2-2 του πρώτου αγώνα έμειναν εκτός της συνέχειας του Europa League.
Οι ερυθρόλευκοι βρέθηκαν σε κακή ημέρα και πλήρωσαν τα λάθη στην άμυνα και κυρίως την αδράνεια στο γκολ της Ντιναμό. Από εκεί και έπειτα ήταν κακοί και στην ανάπτυξη του παιχνιδιού,καθότι έκαναν εύκολα το λάθος στην τελική πάσα και επιπλέον δεν εκμεταλλεύτηκαν τις όποιες ευκαιρίες τους παρουσιάστηκαν στην επίθεση,χάνοντας δύο κλασικές ευκαιρίες με Χασάν και Γκερέρο.
Πλέον ο στόχος του Ολυμπιακού είναι και το κύπελλο και εκεί θα πρέπει να επικεντρωθούν άπαντες,έτσι ώστε να σωθεί η χρονιά.
Το γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Σολ στο 32'.
Πανταχού παρών ο κόσμος του Ολυμπιακού που παρά το κρύο έδωσε την δική του μάχη στις εξέδρες του «Ολιμπίνσκι».
Προκλητικός και χυδαίος ο διαιτητής της αναμέτρησης Ιβάν Κρούζλιακ από την Σλοβακία. Ο Κρούζλιακ χάρισε αρκετές κίτρινες στους παίχτες της ουκρανικής ομάδας. Και πιο συγκεκριμένα ο Σλοβάκος διαιτητής στο 2' δεν έβγαλε κίτρινη στον Μπουγιάλσκι για το αντιαθλητικό μαρκάρισμα στον Γκιγιέρμε, ενώ στο 13' δεν έδωσε ούτε φάουλ, ούτε κίτρινη στο Κετζιόρα, ο οποίος πάτησε τον Παντένσε.
Ο Ολυμπιακός είχε αρκετές απουσίες στο παιχνίδι καθώς έλειπε ο Καμαρά γιατί είχε συμπληρώσει κάρτες,καθώς και οι Χριστοδουλόπουλος,Ομάρ και Βούκοβιτς λόγω τραυματισμού.
Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε το ματς με ενδεκάδα αποτελούμενη από τους Σα στο τέρμα, Τοροσίδη, Μεριά, Σισέ και Τσιμίκα στην άμυνα, τους Γκιλιέρμε και Μπουχαλάκη στον άξονα, Ποντένσε και Ζιλ Ντίας στις πτέρυγες, σε ρόλο μεσοεπιθετικού τον Φορτούνη και τον Χασάν στην κορυφή της επίθεσης.
Στο ξεκίνημα του παιχνιδιού δεν είχαμε πολλές ευκαιρίες και στην πρώτη κλασική ευκαιρία η Ντιναμό Κιέβου άνοιξε το σκορ. Στο 32' σέντρα του Μικολένκο από τα δεξιά, ο Σολ στον πρώτο δοκάρι θα κινηθεί γρήγορα και θα πλασάρει από κοντά. Στο 45' ο Σα θα κάνει μια μεγάλη απόκρουση σε σουτ του αμαρκάριστου Σολ. Τέλος πρώτου ημιχρόνου με τους Ουκρανούς μπροστά στο σκορ.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι ερυθρόλευκοι είχαν μια καλή ευκαιρία και πιο συγκεκριμένα στο 51' σε κεφαλιά του Μασούρα,ύστερα από σέντρα του Τοροσίδη. Στο 60' σουτ απο τον Φορτούνη εκτός περιοχής,μπλόκαρε ο Μπόικο. Στο 74' ο Μασούρας κατέβασε την μπάλα, έκανε το γύρισμα, προβολή του Χασάν, ο Μπόικο απέκρουσε με το πόδι. Στο 83' κεφαλιά του Χασάν,ύστερα από κόρνερ του Ποντένσε η μπάλα περνάει άουτ. Στο 87' ο Χασάν έβγαλε σε θέση βολής τον Γκερέρο, που βρέθηκε απέναντι από τον Μπόικο, αλλά ο τερματοφύλακας της Ντιναμό έκανε μεγάλη επέμβαση. Στο 91' ο Γκερέρο κατέβασε την μπάλα, έστρωσε για τον Νάτχο, αλλά ο Μπόικο απέκρουσε και πάλι.
Τελικό σκορ 1-0 υπέρ της Ντιναμό Κιέβου και πλέον ο Ολυμπιακός στρέφει την προσοχή τους στις εγχώριες διοργανώσεις. Επόμενη αναμέτρηση κόντρα στον ΟΦΗ την Δευτέρα στο ''Γ. Καραϊσκάκης''.

Η βαθμολογία των παιχτών:

Σα -7
Τοροσίδης -5
Μεριά -7
Σισέ -5
Τσιμίκας -3
Μπουχαλάκης -3
Γκιγιέρμε -6
Ποντένσε -6
Ζιλ Ντίας -4
Φορτούνης -5
Χασάν -5

Μασούρας -6
Γκερέρο -6
Νάτχο -5

Προπονητής:

Πέδρο Μαρτίνς -5

Γήπεδο: NSK Olimpiyskiy
Διαιτητής: Ivan Kružliak (SVK)
Βοηθοί: Tomaš Somolani (SVK), Branislav Hancko (SVK)
Επιπρόσθετοι βοηθοί: Peter Kralović (SVK), Filip Glova (SVK)

NTINAMO KIEBOY (Χάτσεκβιτς): Μπόικο, Κετζιόρα, Μπούρντα, Σαμπάνοβ, Μικολένκο, Μπουγιάλκσκι, Σεπέλιεβ, Σαπαρένκο, Τσιχάνκοβ, Βέρμπιτς, Σολ.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μαρτίνς): Σα, Τοροσίδης, Μεριά, Σισέ, Τσιμίκας, Μπουχαλάκης (65' Νάτχο), Γκιγιέρμε, Ποντένσε, Ζιλ Ντίας (46' Μασούρας), Φορτούνης (65' Γκερέρο), Χάσαν.

Γκολ: 32' Σολ / -

Κάρτες: 22' Βέρμπιτς, 23' Κετζιόρα, 79' Σεπέλιεβ / 22' Σισέ, 45' Ποντένσε, 66' Γκερέρο, 84' Τοροσίδης



#‎Κόκκινο_DNA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου