Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019

Εντυπωσίασαν οι Σολδάνο και Ντίας!Πλήρωσε τα λάθη στην άμυνα!Λαμία-Ολυμπιακός 3-3 (κύπελλο)

«Ματσάρα» και φουλ για ημιτελικά...
Ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε ισόπαλος 3-3 για το πρώτο αγώνα της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου Ελλάδος. Οι ερυθρόλευκοι ήταν εξαιρετικοί στο επιθετικό κόμματι,αλλά είχαν πολλά προβλήματα στην άμυνα. Εντυπωσιακή εμφάνιση από τον Σολδάνο που έβγαλε δύο ασίστ,ενώ πέτυχε και το δεύτερο γκολ του Ολυμπιακού.
Πολύ καλή εμφάνιση και από τον Ντίας που πέτυχε το πρώτο γκολ της ομάδας,ενώ το άλλο των ερυθρόλευκων το σημείωσε ο Χασάν που δείχνει ότι είναι σε καλή κατάσταση.
Τραγικά τα λάθη στην άμυνα του Ολυμπιακού. Ο Χουτεσιώτης φέρει μεγάλη ευθύνη στο πρώτο γκολ της Λαμίας,καθότι η μπάλα του έφυγε μέσα από τα χέρια και το δεύτερο γκολ της Λαμίας ήταν αυτογκόλ και πιο συγκεκριμένα από τον Μπουχαλάκη.
Σε κάκιστη κατάσταση ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου,ενώ ο διαιτητής της αναμέτρησης Σκουλάς δεν έκανε το μεγάλο λάθος,αλλά χάρισε ουκ ολίγες κίτρινες κάρτες στους παίχτες της Λαμίας.
Ο Ολυμπιακός παρατάχθηκε με πάρα πολλές αλλαγές στον αγωνιστικό χώρο και βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 9' ύστερα από λάθος εκτίμηση του Χουτεσιώτη σε σουτ του Τσούκαλου. Ο Ολυμπιακός όμως απάντησε άμεσα και έφερε το παιχνίδι στα ίσια με τον Ντίας. Πάσα του Τσιμίκα και για τον Σολδάνο, σέντρα του τελευταίου από τα αριστερά, ο Χασάν άφησε την μπάλα να περάσει και ο Ζιλ Ντίας «εκτέλεσε» τον Σαράνοφ! Στο 20' μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Ο Μπουχαλάκης πάσαρε για τον Τσιμίκα,ο Τσιμίκας γύρισε για τον Χασάν,αλλά το σουτ του Αιγύπτιου κατέληξε άουτ. Στο 26' τεράστια ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Σέντρα του Μασούρα, κεφαλιά-πάσα του Σολδάνο για τον Ζιλ Ντίας που βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά ο Σαράνοφ απέκρουσε με τα πόδια! Στο 29' νέα μεγάλη απόκρουση του Σαράνοφ σε πλασέ του Μασούρα. Στο 32' η Λαμία ξαναπήρε το προβάδισμα στο σκορ με το αυτογκόλ του Μπουχαλάκη. Στο 40' οι ερυθρόλευκοι έκλεψαν την μπάλα,ο Μασούρας έπιασε το σουτ,αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Τέλος πρώτου ημιχρόνου με την Λαμία μπροστά στο σκορ με 2-1.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι ευθρόλευκοι πέτυχαν άμεσα την ισοφάριση με τον Σολδάνο. Στο 51' ο Μασούρας έκανε την σέντρα και ο Σολδάνο με κοντινή προβολή έφερε το παιχνίδι ξανά στα ίσια. Στο 60' ωραία προσπάθεια του Ζιλ Ντίας,ο Σαράνοφ απέκρουσε με εντυπωσιακό τρόπο. Στο 61' οι Πειραιώτες πήραν προβάδισμα στο σκορ με τον Χασάν. Ψηλοκρεμαστή πάσα του Καμαρά, κεφαλιά-πάσα του Σολδάνο για τον Χασάν που βρέθηκε σε θέση βολής και δεν αστόχησε! Στο 63' η Λαμία ισοφάρισε με τον Τσούκαλο και πάλι ύστερα από σέντρα του Βασιλαντωνόπουλου.  Στο 67' φάουλ του Πίτι έδιωξε ο Χουτεσιώτης. Στο 93' σουτ του Γκερέρο έδιωξε ο Βασιλαντωνόπουλος.
Τελικό σκορ 3-3 και πλέον ακολουθεί ο αγώνας πρωταθλήματος την Κυριακή κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Η βαθμολογία των παιχτών:

Χουτεσιώτης -4
Ανδρούτσος -4
Μεριά -3
Μιράντα -3
Τσιμίκας -6
Μπουχαλάκης -3
Καμαρά -5
Μασούρας -7
Ζιλ Ντίας -8
Χασάν -8
Σολδάνο -10

Γκερέρο -5
Κούτρης -6
Βοΐλης   -

Προπονητής:

Πέδρο Μαρτίνς -7

Γήπεδο: ΔΑΚ Λαμίας
Διαιτητής: Εμμανουήλ Σκουλάς (Θεσσαλίας)
Βοηθοί: Ιορδάνης Απτόσογλου (Αθηνών), Δαμνιανός Ευθυμιάδης (Πιερίας)

ΛΑΜΙΑ (Μάκης Χάβος): Σαράνοβ, Καρυπίδης, Πλιάτσικας, Ασίγκμπα (46' Βασιλαντωνόπουλος), Μπουλούλης, Βάντερσον, Ασούμπρε, Σκόνδρας, Πίτι, Τσούκαλος (72' Καραμάνος), Τόμας (67' Μπερτόλιο).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Χουτεσιώτης, Ανδρούτσος, Μεριά, Μιράντα, Τσιμίκας, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Ντίας (73' Κούτρης), Μασούρας, Χασάν (66' Γκερέρο), Σολδάνο (89' Βοΐλης).
Γκολ: 9', 62' Τσούκαλος, 32' Μπουχαλάκης (αυτ.)  - 12' Ντίας, 51' Σολδάνο, 61' Χασάν.
Κάρτες: 68' Σκόνδρας- 30' Μιράντα,54' Ντίας



#‎Κόκκινο_DNA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου