Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2019

Στον Πανιώνιο και επίσημα ο Μασούρας,στον Άρη ο Φετφατζίδης!

Δύο ακόμη αποχωρήσεις είχαμε αυτές τις ημέρες από τον Ολυμπιακό,ο λόγος για τον Γιάννη Φετφατζίδη,αλλά και τον Γιάννη Μασούρα. Ο πρώτος έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό και θα συνεχίσει την καριέρα του, στον Άρη. Ενώ ο Γιάννης Μασούρας θα συνεχίσει ως το τέλος της σεζόν ως δανεικός στον Πανιώνιο.


Στον Πανιώνιο ο Μασούρας.


Ο Γιάννης Μασούρας παραχωρήθηκε δανεικός από τον Ολυμπιακό στον Πανιώνιο μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης επισημοποίησε τη συνεργασία με τον 22χρονο δεξιό φουλ μπακ.
Φέτος με τους ερυθρόλευκους κατέγραψε τρεις συμμετοχές, όλες στο κύπελλο,ενώ είχε και μια ασίστ. Παλαιότερα έχει παίξει σε Παναχαϊκή και ΑΕΛ. Υπενθυμίζεται ότι το αντίθετο δρομολόγιο ακολούθησε στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο ένας άλλος Μασούρας,ο Γιώργος.

Στον Άρη ο Φετφατζίδης.


Η μεταγραφή του Γιάννη Φετφατζίδη στον Άρη ολοκληρώθηκε και τυπικά με την επίσημη ανακοίνωση από πλευράς κιτρινόμαυρων.
Ο διεθνής μέσος όπως αναφέρει και η ανακοίνωση υπέγραψε μέχρι το τέλος σεζόν και θα ενισχύσει την ομάδα του Σάββα Παντελίδη στην προσπάθεια που κάνει για έξοδο στην Ευρώπη.
Στον Ολυμπιακό ο Φετφατζίδης κατέγραψε φέτος 18 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις έχοντας 1 γκολ και 1 ασίστ. 

Η ανακοίνωση του Άρη ανέφερε:

"Ποδοσφαιριστής της ομάδας μας μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου θα είναι ο 28χρονος διεθνής μεσοεπιθετικός, Γιάννης Φετφατζίδης".


#‎Κόκκινο_DNA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου