Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019

Ντροπή. ΑΨΥΧΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΤΗ ΖΟΥΓΚΛΑ! ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 3-1 (πρωτάθλημα)

Προπονητής πλήρως αδιάβαστος με κάκιστο στήσιμο, παίκτες τελείως άψυχοι και απροετοίμαστοι για το ματς και απίθανα αίσχη στη φυσούνα από τους χούλιγκαν του μπαοκ. Αποτέλεσμα: ο Ολυμπιακός έχει χάσει το dna του, φέτος ήδη έχει φτάσει στο πρωτοφανές 0/4 στα ντέρμπι και φυσικά έχασε οριστικά το πρωτάθλημα με το ντροπιαστικό 3-1 από μια ομάδα που δεν αξίζει βάση εικόνας να είναι +9 όμως δυστυχώς κέρδισε μέσα έξω.
Πλέον με την διαφορά στο +9 υπέρ του μπαοκ, ο οποίος έχει κερδίσει και στα ντέρμπι τον Ολυμπιακό,το πρωτάθλημα τελείωσε οριστικά και ο ΠΑΟΚ μετά από 34 χρόνια θα φτάσει τον Άρη και τον Ντομί σε τίτλους όσους είχε δηλαδή ο Ολυμπιακός το 1934. Και αυτά τα γράφουμε για να βγάζουν γλωσσίτσα τα μπαόκια.
Όσον αφορά τον αγώνα ο Ολυμπιακός ήταν απαράδεχτος δεν βρέθηκε καλή ημέρα,είχε πολλά προβλήματα στην άμυνα του με αποτέλεσμα να δεχτεί δύο γκολ μόλις σε είκοσι λεπτά. Το πρώτο από τον Βιεϊρίνια μόλις στο 3' όταν σε σουτ του Πορτογάλου η μπάλα κόντραρε στον Νάτχο και άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίκτυα του Σα και το δεύτερο στο 20' με τον Μπίσεσβαρ,όταν κοιμήθηκε όλη η ερυθρόλευκη άμυνα και ο Μπίσεσβαρ την έστειλε στα δίκτυα,ύστερα από κεφαλιά-πάσα του
Άκπομ. Από εκεί και έπειτα ο Ολυμπιακός είχε δύο καλά σουτ με Λάζαρο και Γκιγιέρμε στο 21' και 23' αντίστοιχα. Ενώ ο ΠΑΟΚ είχε δοκάρι με τον Σάκχοφ στο 28'. Ο Σα στο 34' είχε μια πολύ καλή απόκρουση σε σουτ του Μπίσεσβαρ. Τέλος πρώτου ημιχρόνου με τον ΠΑΟΚ μπροστά στο σκορ με 2-0.
Στο δεύτερο ημίχρονο και πιο συγκεκριμένα στο 48' οι ερυθρόλευκοι είχαν μια πολύ καλή ευκαιρία με τον Γκερέρο να μειώσουν το σκορ,αλλά ο Ισπανός φορ δεν πρόλαβε την μπάλα,έτσι ώστε να την στείλει στα δίκτυα. Από εκεί και έπειτα οι Πειραιώτες δεν πίεσαν,αντίθετα δέχτηκαν γκολ με τον Άκπομ στο 83' ύστερα από λάθος του Σισέ. Το μόνο που κατάφεραν οι Πειραιώτες ήταν να μειώσουν σε 3-1 στο 86' με τον Ποντένσε.
Όσον αφορά τον διαιτητή της αναμέτρησης Μανθάνο. Ο Ισπανός ρέφερι έκανε δύο μεγάλα λάθη καθώς δεν έδωσε την δεύτερη κίτρινη στον Σάκχοφ στο 48' και στο ξεκίνημα του τρίτου γκολ του ΠΑΟΚ ο Άκπομ πατάει τον Σισέ και ο διαιτητής δεν σφυρίζει το φάουλ.
Τελικό σκορ 3-1 και επόμενη αναμέτρηση για τους ερυθρόλευκους κόντρα στην Ντιναμό Κιέβου την Πέμπτη για τους ''32'' του Europa League.

Η ταυτότητα του αγώνα:
Γήπεδο: "Τούμπας"
Διαιτητής: Χεσούς Χιλ Μανθάνο (Ισπανία)
Βοηθοί: Ραούλ Καμπανέρο Μαρτίνεζ (Ισπανία), Ντιέγκο Μπαρμπέρο Σεβίγια (Ισπανία)
Τέταρτος: Αναστάσιος Σιδηρόπουλος (ΕΠΣ Ρόδου)
ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μάτος, Βιεϊρίνια (80' Γιαννούλης), Κρέσπο, Βαρέλα, Μαουρίσιο, Σάκχοφ (52' Ολιβέιρα), Μπίσεσβαρ (84' Πέλκας), Ελ Καντουρί, Ζαμπά, Άκπομ.
Ολυμπιακός: Σα, Τοροσίδης, Βούκοβιτς, Σισέ, Κούτρης, Γκιλιέρμε, Νάτχο (46' Καμαρά), Χριστοδουλόπουλος (46' Ζιλ Ντίας), Ποντένσε, Φορτούνης, Γκερέρο.
Γκολ: 3' Βιεϊρίνια, 19' Μπίσεσβαρ, 82' Άκπομ / 87' Ποντένσε
Κίτρινες: 42' Σάκχοφ, 77' Ελ Καντουρί / 31' Βούκοβιτς, 40' Γκερέρο, 60' Τοροσίδης

Κόκκινες:

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ:

Σα -0
Τοροσιδης -0
Κουτρης -0
Σισέ -0
Βούκοβιτς -0
Γκιγιερμε -0
Νατχο -0
Φορτουνης -0
Ποντενσε -0
Λαζαρος -0
Γκερέρο -0

Καμαρά -0
Ζιλ Ντίας -0
Χασάν -0

Προπονητής:

Πέδρο Μαρτίνς -0




#‎Κόκκινο_DNA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου