Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019

ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ ΤΟΝ ΟΦΗ ΜΕ ΠΕΝΤΑΡΑ! Ολυμπιακός-ΟΦΗ 5-1 (πρωτάθλημα)

Χάθηκε η μπάλα και είχε «5» το μενού!
Την ομάδα που στον πρώτο γύρο κατέβασε τα σώβρακα σε ΜΠΑΟΚ και ΑΕΚ αλλά εμάς λύσσαξε να μας κερδίσει, τιμώρησε και ξεφτίλισε σήμερα ο Θρύλος με 5-1. Δεν δόθηκαν δυο πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού ενώ χαρίστηκαν δυο φορές (στο 4' και στο 55') απευθείας κόκκινες στον ΟΦΗ! Ακόμα και τώρα η ''εξυγίανση'' κάνει τα δικά της.
Χατ τρικ πέτυχε ο Χασάν που αποδεικνύει ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση το τελευταίο διάστημα. Ο ''Φαραώ'' τον τελευταίο μήνα πέτυχε 8 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις και πλέον είναι φανερό ότι ο Ολυμπιακός βρήκε τον επιθετικό που έψαχνε. Τα άλλα γκολ σημείωσαν οι Μασούρας που άνοιξε και το σκορ,αλλά και ο Κώστας Φορτούνης,που είχε και μια ασίστ. Ενώ το γκολ του ΟΦΗ σημείωσε ο Ναμπί.
Δεν είχε πολύ κόσμο το ''Γ.Καραϊσκάκης'' λόγω και της ημέρας,αλλά και λόγω της ώρας,αλλά παρόλα αυτά οι οπαδοί του Ολυμπιακού δημιουργήσαν μια ωραία ατμόσφαιρα.
Στα άσχημα της βραδιάς οι τραυματισμοί των Τοροσίδη και Καμαρά. Οι πρώτες ενδείξεις αναφέρουν ότι ο Τοροσίδης δεν έχει κάτι σοβαρό. Για τον Καμαρά θα ξέρουμε τις επόμενες ώρες.
Ο ΟΦΗ ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι και έχασε δύο καλές ευκαιρίες με τον Νταμπί στο 1' και με τον Βαζ στο 2' με κεφαλιά. Μια κεφαλιά που μπλόκαρε ωραία ο Σα. Στο 15' ο Ολυμπιακός ανοίγει το σκορ με τον Μασούρα. Οργανωμένη επίθεση του Ολυμπιακού, σέντρα του Ποντένσε από τα δεξιά, ο Μασούρας στο δεύτερο δοκάρι δεν αστόχησε από κοντά. Στο 36' οι Πειραιώτες πέτυχαν και δεύτερο γκολ με τον Χασάν. Στην κόντρα ο Ολυμπιακός με τον Φορτούνη που «έσπασε» την μπάλα για τον Χασάν που βρέθηκε σε θέση βολής και έστειλε την μπάλα στα δίκτυα του Στρέζου. Στο 40' ο Χασάν πάσαρε για τον Ποντένσε, ο οποίος σέντραρε για τον Φορτούνη σκόραρε με κεφαλιά. Στο 42' ο Μπουχαλάκης έστρωσε για τον Τσιμίκα, ο οποίος έκανε το σουτ,το οποίο απέκρουσε ο Στρέζος. Τέλος πρώτου ημιχρόνου με τον Ολυμπιακό μπροστά στο σκορ με 3-0.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός μπήκε με γκολ από τα αποδυτήρια. Οι ερυθρόλευκοι πέτυχαν το 4-0 και πάλι με σκόρερ τον Χασάν. Πάσα του Φορτούνη, σέντρα του Τσιμίκα από τα αριστερά, ο Χασάν με προβολή ανέβασε κι άλλο το σκορ για τον Ολυμπιακό. Στο 57' οι Κρητικοί μείωσαν το σκορ με σουτ του Ναμπί σε 4-1. Στο 60' οι ερυθρόλευκοι πέτυχαν και νέο γκολ και πάλι με σκόρερ τον Χασάν που πέτυχε χατ τρικ.  Κάθετη πάσα του Φορτούνη, ο Στρέζος έδιωξε ασταθώς και ο Χασάν δεν αστόχησε στην επαναφορά, με σουτ έξω από την περιοχή. Στο 62' στην αντεπίθεση ο Ολυμπιακός με τον Μασούρα να πασάρει για τον Φορτούνη,το σουτ του οποίο απέκρουσε σε κόρνερ ο Στρέζος. Στο 67' σέντρα του Κούτρη,κεφαλιά του Χασάν η μπάλα άουτ. Στο 85' αντεπίθεση με τον Φορτούνη να δίνει στον Χασάν, αλλά εκείνος δεν «κρέμασε» καλά τον Στρέζο, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία για να κάνει καρέ.
Τελικό σκορ 5-1 με τον Ολυμπιακό να πετυχαίνει μια εμφατική νίκη. Επόμενη αναμέτρηση για τον Ολυμπιακό κόντρα στην Λαμία για την προημιτελική φάση του κυπέλλου.

Η βαθμολογία των παιχτών:

Σα -7
Τοροσίδης -
Μεριά -7
Μιράντα -7
Κούτρης -7
Γκιγιέρμε -7
Καμαρά -
Ποντένσε -8
Μασούρας -8
Φορτούνης -9
Χασάν -10

Τσιμίκας -8
Μπουχαλάκης -7
Γκερέρο -7

Προπονητής:

Πέδρο Μαρτίνς -8


Γήπεδο: Γ. Καραϊσκάκης
Διαιτητής: Βασίλειος Φωτιάς (Πέλλας)
Βοηθοί: Κωνσταντίνος Ψάρρης (Ζακύνθου), Ιωάννης Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας)
4ος: Δημήτριος Μαλούτας (Ημαθίας)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Τοροσίδης (20' λ. τρ. Τσιμίκας), Μεριά, Μιράντα, Κούτρης, Γκιλιέρμε, Καμαρά (21' λ. τρ. Μπουχαλάκης), Μασούρας, Ποντένσε (74' Γκερέρο), Φορτούνης, Χασάν.
ΟΦΗ (Χάιμε Βέρα): Στρέζος, Μπράουν, Παπάζογλου (65' λ. τρ. Ποτουρίδης), Μιχόγεβιτς, Κοροβέσης, Σακόρ, Μεγιάδο, Ναμπί, Βαζ (76' Οικονόμου), Φερέιρα, Νέιρα (53' Πέρσον).

Γκολ: 15' Μασούρας, 36', 46' 60 Χασάν, 40' Φορτούνης - 57' Ναμπί, 76' Μπράουν, 88' Σακόρ
Κάρτες: 4' Μιράντα, 12' Ποντένσε - 4' Νέιρα, 29' Φερέιρα



#‎Κόκκινο_DNA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου