Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019

Συνεχίζει να διδάσκει ποδόσφαιρο ο Θρύλος!Ολυμπιακός-Πανιώνιος 4-0 (πρωτάθλημα)

Συνεχίζει να παραδίδει μαθήματα ποδοσφαίρου ο Ολυμπιακός. Οι ερυθρόλευκοι έριξαν δεύτερη συνεχόμενη τεσσέρα αυτήν την φορά στον Πανιώνιο και έδειξαν ότι βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση ενόψει και της δύσκολης συνέχειας σε Ελλάδα και Ευρώπη. Πλέον ακολουθεί πρόγραμμα φωτιά και οι επόμενες αγωνιστικές θα κρίνουν τον τίτλο.
Σκόρερ του Ολυμπιακού οι Χασάν,Γκερέρο,Χριστοδουλόπουλος και Βούκοβιτς. Οι Πειραιώτες μπορεί να ήταν στο 0-0 ως το 69',αλλά μέσα σε είκοσι λέπτα παρέδωσαν μαθήματα ποδοσφαίρου και πέτυχαν τέσσερα μπαλάκια.
Προκλητική για μια ακόμη φορά η διαιτησία της ''εξυγίανσης''. Ο διαιτητής Κοτσάνης δεν έδειξε στο 51' πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού σε χέρι του Ντομίνγκες. 
Στα αρνητικά του αγώνα ο τραυματισμός του Ομάρ στο 14',την θέση του οποίου πήρε ο Τοροσίδης.
Δυναμικό παρών από περίπου 20.000 οπαδούς του Ολυμπιακού που βρέθηκαν στο ''Γ. Καραϊσκάκης''. Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού δεν ξέχασαν και τους 21 αδικοχαμένους οπαδούς του Ολυμπιακού που έχασαν την ζωή τους τόσο άδικα στις 8/2/1981,μάλιστα ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος αφιέρωσε το γκολ του στα αδικοχαμένα αυτά παιδιά.
Ντεμπούτο με τα ερυθρόλευκα έκανε ο Ντίας.
Στο 5' εξαιρετική κίνηση του Λάζαρου μέσα στην περιοχή, μετά την πάσα του Ποντένσε, έκανε περιστροφή γύρω από το σώμα του, αλλά ο Κότνικ με μεγάλη επέμβαση κράτησε την εστία του ανέπαφη! Στο 8'  εξαιρετικός συνδυασμός ανάμεσα σε Χασάν και Λάζαρο, ο Κότνικ με υπερένταση έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Χριστοδουλόπουλου. Στο 10' τετ-α-τετ για τον Πανιώνιο με τον Καμαρά, ο Σα με μεγάλη επέμβαση αποσόβησε το 0-1. Στο 22΄σουτ του Γκερέρο μέσα από την περιοχή, έδιωξε με τα πόδια ο Κότνικ! Στο 28' σουτ του Κούτρη,απέκρουσε και πάλι ο Κότνικ. Στο 36' σουτ του Λάζαρου μπλόκαρε την μπάλα ο Κότνικ. Στο 43' ψιλοκρεμαστή πάσα του Τοροσίδη για τον Ποντένσε,αυτός γύρισε την μπάλα για τον Λάζαρο,αλλά το σουτ του πέρασε μόλις άουτ. Στο 45' φάουλ του Λάζαρου έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Κότνικ. Τέλος πρώτου ημιχρόνου με τις δύο ομάδες ισόπαλες 0-0.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός συνέχισε το ίδιο εντυπωσιακά. Στο 63' σέντρα του Κούτρη,σουτ στην κίνηση του Λάζαρου η μπάλα δίπλα στο δεξί δοκάρι της εστίας του Πανιωνίου. Στο 65' κόρνερ του Νάτχο,κεφαλιά του Τοροσίδη η μπάλα άουτ. Στο 69' οι ερυθρόλευκοι ανοίγουν το σκορ.  Ο Νάτχο πάσαρε στον Ποντένσε,εκείνος πάσαρε στον Τοροσίδη που έκανε την κατάλληλη πάσα για τον Χασάν και έκεινος την έστειλε στα δίκτυα του Κότνικ. Στο 74' είχαμε το δεύτερο γκολ του Ολυμπιακού. Εξαιρετική σέντρα του Κούτρη,απίθανη κεφαλιά του Γκερέρο που την έστειλε στα δίκτυα του Πανιωνίου. Στο 79' ο Ολυμπιακός κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Λάζαρου από τον Τσιλούλη,ανέλαβε ο ίδιος την εκτέλεση για το 3-0. Στο 82' σουτ του Ντίας έδιωξε ο Κότνικ. Στο 86' ήρθε και το τέταρτο γκολ των ερυθρόλευκων. Σέντρα του Τοροσίδη από τα δεξιά, ο Βούκοβιτς θα σκοράρει με σουτ στην κίνηση.
Τελικό σκορ 4-0 και επόμενη αναμέτρηση για τον Ολυμπιακό κόντρα στην Λαμία εκτός έδρας για το κύπελλο.

Η βαθμολογία των παιχτών:

Σα-8
Ομάρ -
Βούκοβιτς -8
Σισέ -7
Κούτρης -8
Καμαρά -7
Νάτχο -8
Χριστοδουλόπουλος -9
Ποντένσε -9
Χασάν -8
Γκερέρο -8

Τοροσίδης -9
Ντίας -7
Σολδάνο -

Προπονητής:

Πέδρο Μαρτίνς -9

Η ταυτότητα του αγώνα:

Γήπεδο: Γεώργιος Καραϊσκάκης
Διαιτητής: Κωνσταντίνος Κοτσάνης
Βοηθοί: Χασάν Κούλα, Κωνσταντίνος Κωνστάντιος
Τέταρτος: Γεώργιος Λάμπρου

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μαρτίνς): Σα, Βούκοβιτς, Σισέ, Κούτρης, Ελαμπντελαουί (14' Τοροσίδης), Καμαρά, Νάτχο, Χριστοδουλόπουλος (80' Ζιλ Ντίας), Ποντένσε, Γκερέρο, Χασάν (83' Σολδάνο)
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μάντζιος): Κότνικ, Ντομίνγκες, Σταυρόπουλος, Παπαγεωργίου, Οικονομίδης (80' Σπιριντόνοβιτς), Κότσιτς, Κόρμπος (55' Μανθάτης), Μακρύλλος, Σιντί Αλί, Τσιλούλης, Καμαρά (75' Μίκο)
Γκολ: 68' Χασάν, 75' Γκερέρο, 79' πεν. Χριστοδουλόπουλος, 86' Βούκοβιτς
Κάρτες: 37' Κόρμπος, 57' Καμαρά, 57' Νάτχο, 65' Βούκοβιτς, 68' Χριστοδουλόπουλος, 71' Παπαγεωργίου, 82' Τσιλούλης



#‎Κόκκινο_DNA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου