Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019

Πρωτοφανής αλητεία! -6 στον Ολυμπιακό!

Προσπάθεια εκφοβισμού από ένα σύστημα που… καταρρέει!
Πρωτοφανής αλητεία εις βάρος του Ολυμπιακού! Ο Ολυμπιακός τιμωρήθηκε με -6 βαθμούς για  για την αποχώρηση του από τον ημιτελικό του ΟΑΚΑ, απέναντι στον Παναθηναϊκό.
Ο Ολυμπιακός ζήτησε στην απολογία του,να δικαστεί με βάση το δίκαιο της ΕΟΚ μιας και εκεί ανήκει η διοργάνωση του κυπέλλου και όχι στον ΕΣΑΚΕ.
Ο Ολυμπιακός δικάστηκε με βάση το δίκαιο του ΕΣΑΚΕ όπου προβλέπει -6 και όχι της ΕΟΚ που προβλέπει ποινή με -1.
Πλέον είναι φανερό ότι το σύστημα της σαπίλας καταρρέει και προσπαθούν τα τσιράκια του ''σωλήνα'' να κάνουν τα αδύνατα,δυνατά έτσι ώστε να αποτρέψουν το μοιραίο για αυτούς. 

Δείτε την σχετική απόφαση:

“Επιβάλλει στην ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ για αποχώρηση της ομάδας της πριν τη λήξη διεξαγόμενου αγώνα καλαθοσφαίρισης και χωρίς να συντρέχει λόγος ανωτέρας βίας με συνέπεια τη δυσφήμιση του αθλήματος και την προσβολή του φίλαθλου πνεύματος την ποινή της αφαίρεσης έξι (6) βαθμών (από την συνολική βαθμολογία την οποία θα συγκεντρώσει η ομάδα της Κ.Α.Ε μετά την ολοκλήρωσή της φάσης της κανονικής περιόδου του Πρωταθλήματος) και χρηματικό πρόστιμο επτά χιλιάδων (7.000) ευρώ κατά τον αγώνα Κυπέλλου με την ομάδα της ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ που διεξήχθη στις 13-02-2019”.


#‎Κόκκινο_DNA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου