Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019

Μπράβο Αγγελόπουλοι κάνατε αυτό που πρέπει! Ο Ολυμπιακός αποχώρησε από τον ημιτελικό παρωδία!

Κάνατε αυτό που έπρεπε και μπράβο σας!
Επιτέλους οι Αγγελόπουλοι ξύπνησαν και προστάτευσαν την ομάδα. Η ομάδα του Ολυμπιακού αποχώρησε από τον ημιτελικό του κυπέλλου του ΟΑΚΑ,καθώς η διαιτητική τριάδα είχε μετατρέψει τον αγώνα σε παρωδία.
Οι ερυθρόλευκοι υπέστησαν μια από τις συνηθισμένες σφαγές στο ΟΑΚΑ,καθότι δοθήκαν 3 φάουλ μόλις στα 28'' του αγώνα, τα δύο από τα τρία φάουλ τα χρέωσαν στον Τίμα και το άλλο στον Ουέμπερ.
Επίσης λίγο αργότερα ανακάλυψαν φάουλ πάνω στον Παπαπέτρου,σε μια φάση όπου ακόμα και ο Χατζηγεωργίου είπε ότι δεν είναι. 
Ενώ στο δεύτερο δεκάλεπτο εις βάρος του Παναθηναϊκού είχαν σφυριχτεί μόλις 2 φάουλ! Με τέτοιες συνθήκες λογικό είναι να χάνεις. 
Μιλάμε για κωμικοτραγικά πράγματα και πρέπει κάποια στιγμή ο Ολυμπιακός να βάλει τέλος σε αυτήν την κωμωδία που λέγεται ελληνικός φάρος. 
Αν χρειαστεί να μην κατέβει ούτε στο ελληνικό πρωτάθλημα,ας παίζουν μόνοι τους,έτσι και αλλιώς οι αγώνες δεν κρίνονται στο παρκέ,αλλά στους ορισμούς των διαιτητών της ΚΕΔ και της ΕΟΚ.

ΥΓ. Δείτε το φάουλ που δεν δόθηκε πάνω στον Μιλουτίνοφ για να καταλάβετε τι εμετική διαιτησία είχε ο Ολυμπιακός σήμερα στο ΟΑΚΑ.

ΥΓ2. Δείτε και τις δηλώσεις του Σταυρόπουλου.

«Αυτή είναι η απόφαση της διοίκησης, τα έχουμε πει πολλές φορές, κάναμε προσπάθειες αλλά αηδιάσαμε πια. Φτάνει πια, γι όλο αυτό που έγινε εδώ απόψε. Έπρεπε να έχουμε φύγει πιο νωρίς αλλά… τέλος! Πρέπει η Πολιτεία να πάρει τα μέτρα της, ο Υφυπουργός του αθλητισμού να πάρουν τα μέτρα τους και να καθαρίσουν αυτή τη βρωμιά».
Ερωτηθείς για τη δήλωση του Γιαννακόπουλου ότι θα φύγουν οι Αγγελόπουλοι, είπε: Μάλλον αυτό εύχεται ο κ. Γιαννακόπουλος να φύγουν οι κ.κ. Αγγελόπουλοι».


#‎Κόκκινο_DNA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου