Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019

Έπαιξε μπαλάρα ο Ολυμπιακός! Λεβαδειακός-Ολυμπιακός 0-2 (πρωτάθλημα)

Κυριαρχία, πολύ καλή μπάλα και δυνατά για τη συνέχεια!
Ο Ολυμπιακός παίζοντας εξαιρετική μπάλα επικράτησε με 0-2 του Λεβαδειακού και διατήρησε τις ελπίδες του,για τον τίτλο.  Οι ερυθρόλευκοι ήταν εξαιρετικοί σε όλο το παιχνίδι και βάσει των ευκαιριών που δημιούργησαν το τελικό σκορ,φαντάζει μικρό.
Τα γκολ για τους Πειραιώτες πέτυχαν οι Φορτούνης και Γκερέρο στο 7' και 50' ,ενώ ο ''κορυφαίος'' Σιδηρόπουλος αρνήθηκε πέναλτι στους Πειραιώτες σε χέρι του Στανόγεβιτς στο 38'. Ενώ ακυρώθηκε γκολ του Ολυμπιακού ως επιθετικό φάουλ.
Πάντα δίπλα ο ερυθρόλευκος κόσμος που μετέτρεψε σε μικρό Καραϊσκάκη το γήπεδο του Λεβαδειακού. Πάνω από 2.000 ερυθρόλευκοι βρέθηκαν δίπλα στην ομάδα του Μαρτίνς.
Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε το παιχνίδι με τον Σα κάτω από τα δοκάρια,τους Σισέ,Βούκοβιτς στο κέντρο της άμυνας και τους Ομάρ και Κούτρη στα πλάγια της άμυνας. Οι Γκιγιέρμε και Μπουχαλάκης κινούνταν στον άξονα,οι Ποντένσε και Χριστοδουλόπουλος στα άκρα της επίθεσης,ο Φορτούνης ως δεκάρι και στην κορυφή της επίθεσης ξεκίνησε ο Γκερέρο.
Στο 7' οι Πειραιώτες άνοιξαν το σκορ. Ο Φορτούνης έπαιξε το ένα-δύο με τον Γκερέρο και ο Έλληνας μεοσεπιθετικός έστειλε την μπάλα στα δίκτυα. Στο 12' δυνατό συρτό σουτ Μπουχαλάκη έδιωξε σε κόρνερ ο Μπάγιτς. Στο 28' σουτ του Στανόγιεβιτς έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Σα. Στο 38' νέα ευκαιρία για τον Ολυμπιακό, ο Ομάρ γύρισε για τον Σισέ, αλλά στο σουτ του η μπάλα κόντραρε στο σώμα του Λιάγκα και πέρασε σε κόρνερ. Στο 45' ο Ομάρ γύρισε από τα δεξία για τον Γκερέρο,αλλά το τακουνάκι του δεν νίκησε τον Μπάγιτς. Τέλος πρώτου ημιχρόνου με τον Ολυμπιακό να είναι μπροστά στο σκορ με 0-1.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και πέτυχε δεύτερο γκολ. Στο 50' κόρνερ από τα δεξιά, η μπάλα έφτασε αριστερά έξω από την περιοχή στον Μπουχαλάκη που έκανε τη σέντρα και ο Γκερέρο με κεφαλιά, σκόραρε από κοντά. Στο 54' ο Φορτούνης πάσαρε στον Ποντένσε,αλλά το πλασέ του πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι. Στο 61' ο Ιωαννίδης έκλεψε από τον Σισέ,μπήκε στην περιοχή του Ολυμπιακού,αλλά αστόχησε. Στο 64' σουτ του Γκερέρο η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Μπάγιτς. Στο 80' ο Σα έπιασε την κεφαλιά του Μαρκόβσκι. Στο 82' νέα καλή ευκαιρία του Λεβαδειακού,αλλά ο Μαρκόβσκι αστόχησε με κεφαλιά αμαρκάριστος μέσα στην μικρή περιοχή. Στο 94' ο Μασούρας έπιασε το σουτ,αλλά απέκρουσε εντυπωσιακά ο Μπάγιτς.
Τελικό 0-2 για τον Ολυμπιακό κόντρα στον Λεβαδειακό. Επόμενη αναμέτρηση για τους Πειραιώτες κόντρα στον ΠΑΣ στα Γιάννενα το Σάββατο.

Η βαθμολογία των παιχτών:

Σα -8
Ομάρ -8
Σισέ -7
Βούκοβιτς -7
Κούτρης -7
Γκιγιέρμε -7
Μπουχαλάκης -8
Ποντένσε -8
Χριστοδουλόπουλος -8
Φορτούνης -9
Γκερέρο -10

Προπονητής:

Πέδρο Μαρτίνς -8

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς

Διαιτητής: Αναστάσιος Σιδηρόπουλος (ΕΠΣ Δωδεκανήσου)

Βοηθοί: Πολυχρόνης Κωστάρας (ΕΠΣ Αιτ/νιας), Λάζαρος Δημητριάδης (ΕΠΣ Μακεδονίας)



ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Σανίνο): Μπάγιτς, Παντελιάδης, Ζησόπουλος, Ανγκουά (73' Ντιόγκο), Λιάγκας, Καραχάλιος, Όμο, Στανόγεβιτς, Γιακουμάκης, Νανγκίς (62' Σαβατογκό), Ιωαννίδης (73' Μαρκόβσκι).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μαρτίνς): Σα, Ελαμπντελαουί, Σισέ, Βούκοβιτς, Κούτρης, Μπουχαλάκης, Γκιγιέρμε, Χριστοδουλόπουλος (68' Μασούρας), Ποντένσε, Φορτούνης (81' Νάτχο), Γκερέρο (92' Χασάν).



Γκολ: - / 7' Φορτούνης, 50' Γκερέρο


Κάρτες: 56' Όμο, 91' Σαβατογκό / 41' Ελαμπντελαουί, 67' Γκιγιέρμε





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου