Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019

Συνεχίζει το σερί νικών του ο Θρύλος!ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός 1-2 (πρωτάθλημα)

Διπλό με μαγκιά και συνεχίζει…
Ο Ολυμπιακός δεν παρατάει την υπόθεση τίτλος και συνεχίζει το σερί νικών του. Οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν με 1-2 του ΠΑΣ στα Γιάννενα και συνεχίζουν να ελπίζουν για την υπόθεση τίτλος. Το πρώτο γκολ του Ολυμπιακού ήταν αυτογκόλ του Σκόνδρα,ενώ το δεύτερο γκολ της ομάδας του Πειραιά πέτυχε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος. Οι Γιαννιώτες ισοφάρισαν προσωρινά με το αυτογκόλ του Βούκοβιτς.
Γελοία για μια ακόμη φορά η διαιτησία της ''εξυγίανσης''. Ο Παπαδόπουλος σε ένα παιχνίδι με 70% κατοχής μπάλας υπέρ του Ολυμπιακού,έναντι 30% του ΠΑΣ κατάφερε και έδωσε 16 φάουλ υπέρ του Ολυμπιακού,έναντι 18 υπέρ του ΠΑΣ. Παράλληλα δεν έδωσε πέναλτι σε τράβηγμα του Χριστοδουλόπουλου από τον Λίλα στο 83',ενώ στο 77' δεν έδωσε φάουλ μαρς υπέρ του Φορτούνη σε ανατροπή του από τον Σιόντη,μια φάση λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή.
Ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ μόλις στο 8'. Ο Φορτούνης έκανε εξαιρετική ενέργεια, ξεφεύγοντας από δύο αντιπάλους του, έβγαλε τη σέντρα, με τον Σκόνδρα να παίρνει την κεφαλιά και να στέλνει άθελά του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Στο 14' δεύτερο αυτογκόλ στο παιχνίδι αυτήν την φορά από τον Βούκοβιτς. Ο Νικολιάς εκμεταλλεύτηκε την κακή απομάκρυνση του Γκιγιέρμε, σούταρε μέσα από την μεγάλη περιοχή του Ολυμπιακού. Η μπάλα κόντραρε πάνω στον Βούκοβιτς, ο οποίος έστειλε και εκείνος άθελά του την μπάλα στα δίχτυα της δικής του εστίας. Στο 18' στην αντεπίθεση ο ΠΑΣ,ο Νικολιάς πάσαρε στον Παμλίδη,αλλά αυτός μέσα από την περιοχή δεν μπόρεσε να σκοράρει. Στο 37' είχαμε και το δεύτερο γκολ του Ολυμπιακού. Ο Ποντένσε ύστερα από μια ατομική προσπάθεια,σέντραρε στον Λάζαρο,ο οποίος με κεφαλιά έδωσε ξανά το προβάδισμα στον Ολυμπιακό. Στο 43' εξαιρετικός συνδυασμός Κούτρη-Φορτούνη-Λάζαρου,σουτ του τελευταίου έδιωξε σε κόρνερ ο Βελλίδης. Τέλος πρώτου ημιχρόνου με τον Ολυμπιακό μπροστά στο σκορ με 1-2.
Στο δεύτερο ημίχρονο και πιο συγκεκριμένα στο 46' είχαμε σουτ του Χριστοδουλόπουλου που έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Βελλίδης. Στο 62' μεγάλη φάση για τον Θρύλο. Παράλληλη σέντρα του Κούτρη για τον Χριστοδουλόπουλο που δεν έπιασε καλά το σουτ μέσα από την περιοχή. Στο 73' Πάσα με λόμπα του Γκιγιέρμε για τον Φορτούνη, στην πλάτη της άμυνας του ΠΑΣ, εκείνος έπιασε το σουτ στην κίνηση, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από την εστία του Βελλίδη.
Τελικό σκορ 1-2 με τον Ολυμπιακό να μένει ακόμα ζωντανός στην υπόθεση τίτλος,επόμενη αναμέτρηση κόντρα στην Ξάνθη για τον επαναληπτικό του κυπέλλου.

Η βαθμολογία των παιχτών:

Σα -7
Ομάρ -7
Σισέ -6
Βούκοβιτς -3
Κούτρης -7
Γκιγιέρμε -7
Μπουχαλάκης -6
Ποντένσε -8
Χριστοδουλόπουλος -8
Φορτούνης -8
Γκερέρο -5

Χασάν -5
Νάτχο -
Τοροσίδης -

Προπονητής:

Πέδρο Μαρτίνς -7

Γήπεδο: Ζωσιμάδες
Διαιτητής: Ιωάννης Παπαδόπουλος (ΕΠΣ Μακεδονίας)
Βοηθοί: Κωνσταντίνος Νικολαΐδης (ΕΠΣ Μακεδονίας), Δημήτριος Νατσιόπουλος (ΕΠΣ Μακεδονίας)

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Πετράκης): Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Τζημόπουλος, Σκόνδρας, Αποστολόπουλος, Λίλα, Σιόντης (83' Νάουμετς), Νικολιάς, Γιάκος (65' Αθανασιάδης), Παμλίδης (80' Ξύδας), Κρίζμαν.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μαρτίνς): Σα, Βούκοβιτς, Σισέ, Κούτρης, Ελαμπντελαουί, Μπουχαλάκης, Γκιλιέρμε, Φορτούνης (87' Νάτχο), Ποντένσε (90+2' Τοροσίδης), Χριστοδουλόπουλος, Γκερέρο (71' Χασάν).
Γκολ: 14' αυτ. Βούκοβιτς / 8' αυτ. Σκόνδρας, 37' Χριστοδουλόπουλος
Κάρτες: 39' Μπουκουβάλας, 59' Νικολιάς, 72' Παμλίδης, 93' Αθανασιάδης / 23' Μπουχαλάκης, 77' Κούτρης, 84' Ποντένσε



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου