Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019

Με μπροστάρη τον μαγικό Φορτούνη,ο Θρύλος διέλυσε την ΑΕΛ!Ολυμπιακός-Λάρισα 4-0 (πρωτάθλημα)

Θρύλος τεσσάρων αστέρων με show Φορτούνη!
Παίζει την καλύτερη μπάλα στην Ελλάδα και το αποδεικνύει κάθε αγωνιστική. Οι ερυθρόλευκοι διέλυσαν την Λάρισα με 4-0,έχοντας σε μαγική τον Κώστα Φορτούνη που σημείωσε χατ τρικ. Αυτό το χατ τρικ ήταν και το πρώτο στην καριέρα του Αρχηγού του Ολυμπιακού, ο οποίος δείχνει ότι γίνεται ο νέος ηγέτης της ομάδας του Πειραιά.
Τα τρία γκολ του ο Φορτούνης τα σημείωσε στο 16' με πέναλτι,στο 44' και στο 75',ενώ το άλλο γκολ της ομάδας πέτυχε ο Γιώργος Μασούρας. Εκπληκτική εμφάνιση και από τον Νάτχο που έβγαλε την ασίστ στο πρώτο γκολ της ομάδας,ενώ είχε συμμετοχή και στο τρίτο. Δοκάρι για τον Ολυμπιακό στο 55' με τον Μασούρα.
Δυναμική παρουσία από τους ερυθρόλευκους οπαδούς. Πάνω από 20.000 έδωσαν δυναμικό παρών στο ''Γ. Καραϊσκάκης'' και εμψύχωναν τους παίχτες της ομάδας από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό.
Ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε και πάλι πολλές αλλαγές, επτά στο ματς σε σχέση με το ματς κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης και αυτό είναι ιδιαίτερο ενθαρρυντικό και αποδεικνύει ότι ο Ολυμπιακός έχει βάθος στο πάγκο του.
Ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και είχε στο 4' μια μεγάλη χαμένη διπλή ευκαιρία. Ο Ποντένσε αρχικά και στη συνέχεια ο Φορτούνης από πλεονεκτική θέση επωφελήθηκαν από τα λάθη των αμυντικών της ΑΕΛ, όμως δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον Κρίστινσον. Στο 8' ήρθε όμως το γκολ για τους Πειραιώτες. Μαγική ασίστ του Νάτχο προς τον Μασούρα. Ο Έλληνας εξτρέμ κατέβασε ωραία την μπάλα και την έστειλε στα δίκτυα της ΑΕΛ. Στο 13' απευθείας εκτέλεση φάουλ του Φορτούνη έδιωξε σε κόρνερ ο Κρίστινσον. Στο 15' ο Μιράντα κέρδισε πέναλτι από παρατεταμένο τράβηγμα του Γιακιμόβσκι. Ο Φορτούνης ανέλαβε την εκτέλεση και έστειλε την μπάλα στα δίκτυα για το 2-0. Στο 20' φοβερή προσπάθεια από τον Ποντένσε που πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του,αλλά το σουτ του κόντραρε στα πόδια του Γκόλια. Στο 31' νέα μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό με τον Μασούρα. Ο Φορτούνης έκανε εκπληκτική κίνηση έξω από την περιοχή, πάσαρε στον Μασούρα σε θέση μέσα δεξιά στην περιοχή κι εκείνος πλάσαρε με την μπάλα να περνά οριακά δίπλα από το δεξί δοκάρι! Στο 35' σέντρα του Τσιμίκα,ο Γκερέρο έπιασε την κεφαλιά,αλλά έδιωξε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας της ΑΕΛ. Στο 45' οι ερυθρόλευκοι πέτυχαν και τρίτο γκολ. Πάσα του Νάτχο για τον Γκερέρο που γύρισε από τα δεξιά στον Φορτούνη κι εκείνος πλάσαρε εύστοχα μέσα από την περιοχή. Τέλος πρώτου ημιχρόνου με τον Ολυμπιακό μπροστά στο σκορ με 3-0.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε,αλλά οι ερυθρόλευκοι συνέχισαν να κάνουν φάσεις. Στο 55' δοκάρι για τον Ολυμπιακό με τον Μασούρα. Στο 75' είχαμε το 4-0 για τον Ολυμπιακό. Κάθετη πάσα από τον Ανδρούτσο που έβγαλε τον Φορτούνη απέναντι από τον Κρίστινσον, εκείνος πέρασε και τον τερματοφύλακα της ΑΕΛ και πλάσαρε στην κενή εστία.
Τελικό σκορ 4-0 με τον Ολυμπιακό να μένει ζωντανός στην υπόθεση τίτλος. Επόμενη αναμέτρηση για τον Ολυμπιακό κόντρα στον Πανιώνιο εντός έδρας το Σάββατο.

Η βαθμολογία των παιχτών:

Σα -7
Τοροσίδης -7
Μιράντα -8
Μεριά -7
Τσιμίκας -8
Γκιγιέρμε -8
Νάτχο -9
Ποντένσε -8
Μασούρας -9
Φορτούνης -10
Γκερέρο -8

Ανδρούτσος -8
Χριστοδουλόπουλος -6
Χασάν -6

Προπονητής:

Πέδρο Μαρτίνς -8


Γήπεδο: "Γ. Καραϊσκάκης"
Διαιτητής: Γιώργος Κομίνης (Θεσπρωτίας).
Βοηθοί: Ράινχαρντ Μπουξμπάουμ (Ανατ. Αττικής), Πολυχρόνης Κωσταρας (Αιτωλοακαρνανία).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Τοροσίδης, Μιράντα, Μεριά, Τσιμίκας, Γκιγιέρμε, Νάτχο (61' Ανδρούτσος), Φορτούνης, Ποντένσε (50' Λάζαρος), Μασούρας, Γκερέρο (65' Χασάν).
ΑΕΛ (Τζιανλούκα Φέστα): Κρίστινσον, Μπάλλας (84' Λεοζίνιο), Μπαργκάν, Μιλισάβλιεβιτς, Γιακιμόφσκι, Γκόλιας, Σικαούκα (58' Νούνιτς), Μόρας, Καρανίκας, Ακόστα, Ζίφκοβιτς (46' Ζίζιτς).
Γκολ: 8' Μασούρας, 16' (πέν.), 44', 75' Φορτούνης.
Κίτρινες: 14' Καρανίκας, 15' Γκόλιας, 15' Γιακιμόφσκι.
Κόκκινες: -



#‎Κόκκινο_DNA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου