Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019

Με μπαλάρα πέρασε ο Ολυμπιακός από την Τρίπολη!Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός 0-2 (πρωτάθλημα)

Ερυθρόλευκο σόου στην Τρίπολη, ασταμάτητος ο Θρύλος
0-2 αντί για 0-5!Ολυμπιακός από άλλο πλανήτη!Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Ολυμπιακός στην Τρίπολη. Οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν του Αστέρα με 0-2,ενώ το σκορ θα μπορούσε να είχε πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις,αν οι Πειραιώτες ήταν λίγο πιο εύστοχοι στην τελική τους προσπάθεια.
Οι Πειραιώτες είχαν σε εξαιρετική βραδιά τους Φορτούνη και Χριστοδουλόπουλο. Στο πρώτο γκολ ο Λάζαρος σέρβιρε για τον Φορτούνη που σκόραρε,ενώ στο δεύτερο γκολ έγινε το ακριβώς ανάποδο ο Φορτούνης εκτέλεσε το φάουλ και ο Λάζαρος την έστειλε στα δίκτυα. Πολλές χαμένες ευκαιρίες για τον Ολυμπιακό,ενώ ο Αστέρας είχε δοκάρι με τον Φερνάντεθ.
Πανταχού παρών ο κόσμος του Ολυμπιακού που μετέτρεψε σε μικρό Καραϊσκάκη,το ''Θεόδωρος Κολοκοτρώνης''.
Στο 4' σουτ του Ποντένσε έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Παπαδόπουλος. Στο 8' απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λάζαρου η μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας της Τρίπολης. Στο 22' ο Ποντένσε έστρωσε την μπάλα για τον Γκιγιέρμε,αλλά το σουτ του έδιωξε και πάλι ο Παπαδόπουλος. Στο 24' πρώτη καλή ευκαιρία για τον Αστέρα Τρίπολης. Σέντρα του Τσιλιανίδη από τα δεξιά στην αντεπίθεση του Αστέρα, σουτ στην κίνηση του Φερνάντεθ, η μπάλα στο δεξί δοκάρι της εστίας του Σα. Στο 28' είχαμε το πρώτο γκολ για τον Ολυμπιακό. Εκπληκτική μπαλιά του Λάζαρου για τον Φορτούνη που πλάσαρε εύστοχα τον Παπαδόπουλο. Στο 42' σουτ του Κυριακόπουλου έδιωξε με τις γροθιές ο Σα. Τέλος πρώτου ημιχρόνου με τους Πειραιώτες μπροστά στο σκορ με 0-1.
Στο δεύτερο ημίχρονο και πιο συγκεκριμένα στο 50' οι ερυθρόλευκοι πέτυχαν και δεύτερο γκολ. Ο Φορτούνης εκτέλεσε το φάουλ,ο Λάζαρος πήρε την μπάλα και πλάσαρε εύστοχα τον Παπαδόπουλο. Στο 71' μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό με τον Ποντένσε! Ο Πορτογάλος πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, με συνεχόμενες προσποιήσεις, αλλά ο Παπαδόπουλος τον σταμάτησε!Στο 72' τετ α τετ του Ποντένσε,αλλά νικήθηκε και πάλι από τον Παπαδόπουλο. Στο 83' στην αντεπίθεση ο Ολυμπιακός με τον Γκερέρο,αλλά το σουτ του απέκρουσε ο Παπαδόπουλος. Στο 85' σουτ του Νάτχο,έδιωξε με γροθιές ο Παπαδόπουλος. Στο 93' σουτ του Λάζαρου έδιωξε με τα πόδια ο Παπαδόπουλος σε κόρνερ.
Τελικό σκορ 0-2 με τον Ολυμπιακό να πετυχαίνει τρίτο συνεχόμενο διπλό στο πρωτάθλημα. Επόμενη αναμέτρηση για τους ερυθρόλευκους κόντρα στην Λάρισα στο Καραϊσκάκη,την Τετάρτη.

Η βαθμολογία των παιχτών:

Σα -8
Ομάρ -7
Σισέ -8
Βούκοβιτς -7
Κούτρης -7
Γκιγιέρμε -7
Καμαρά -7
Ποντένσε -8
Χριστοδουλόπουλος -10
Φορτούνης -10
Χασάν -5

Γκερέρο -7
Μεριά -7
Νάτχο -

Προπονητής:

Πέδρο Μαρτίνς -8

Γήπεδο: Θεόδωρος Κολοκοτρώνης
Διαιτητής: Στέφανος Κουμπαράκης (ΕΠΣ Θράκης)
Βοηθοί: Γεώργιος Χατζηνιάκος (ΕΠΣ Δράμας), Σπυρίδων Βασιλόπουλος (ΕΠΣ Έβρου)

ΑΣΤΕΡΑΣ (Παράσχος): Παπαδόπουλος, Άνχελ, Πασαλίδης, Κυριακόπουλος (76' Ρόλε), Τριανταφυλλόπουλος, Μουνάφο, Βαλιέντε, Φερνάντεθ (77' Βλάχος), Τσιλιανίδης, Κώτσιρας, Δουβίκας (56' Μανιάς).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μαρτίνς): Σα, Ελαμπντελαουί, Σισέ, Βούκοβιτς (78' Μεριά), Κούτρης, Καμαρά, Γκιλιέρμε, Χριστοδουλόπουλος, Φορτούνης (, Ποντένσε, Χάσαν (63' Γκερέρο).
Γκολ: - / 28' Φορτούνης, 50' Χριστοδουλόπουλος
Κάρτες: 50' Πασαλίδης, 61' Τσιλιανίδης / 57' Φορτούνης



#‎Κόκκινο_DNA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου