Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019

Όλα θα κριθούν στο Φάληρο! Ξάνθη-Ολυμπιακός 0-0 (κύπελλο)

«Καθαρίζει» στο Καραϊσκάκη
Ο Ολυμπιακός φάνηκε επηρεασμένος από την μεγάλη διακοπή του πρωταθλήματος και δεν εντυπωσίασε με την εμφάνιση του. Οι ερυθρόλευκοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0 με την Ξάνθη στην ακριτική πόλη και πλέον όλα θα κριθούν στον επαναληπτικό στο ''Γ. Καραϊσκάκης'', να θυμίσουμε ότι ο επαναληπτικός είναι προγραμματισμένος για τις 22/1.
Ο Ολυμπιακός είχε παράλληλα και αρκετές απουσίες στον αγώνα,καθώς δεν αγωνίστηκαν οι Σισέ,Ομάρ,Ποντένσε,Χριστοδουλόπουλος,καθώς και το νέο απόκτημα της ομάδα Σολδάνο. Παρόλα αυτά ήταν καλύτερος από την Ξάνθη,είχε δοκάρια με τον Φορτούνη στο 11' και στο 58' και θα μπορούσε να πάρει την νίκη. Ακυρώθηκαν ένα γκολ για κάθε ομάδα πολύ σωστά ως οφσάιντ.
Ντεμπούτο για το νέο απόκτημα της ομάδας Γιώργο Μασούρα που μπήκε ως αλλαγή στο 61' της αναμέτρησης,ενώ επέστρεψε στην αρχική ενδεκάδα ο Γιασίν Μεριά μετά από καιρό. Χρόνο συμμετοχής και για τον Χασάν που επέστρεψε μετά τον τραυματισμό του.
Ο Ολυμπιακός είχε την πρώτη φάση στο παιχνίδι στο 11'. Ο Φορτούνης εκτέλεσε το φάουλ,αλλά η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του Ζίβκοβιτς. Στο 20' ευκαιρία για την Ξάνθη,αλλά το σουτ του Καμαρά έδιωξε σε κόρνερ ο Σα. Στο 33' σουτ του Μπρίτο,ο Σα έδιωξε και πάλι σε κόρνερ. Τέλος πρώτου ημιχρόνου με τις δύο ομάδες να μην δημιουργούν άλλες φάσεις.
Στο δεύτερο ημίχρονο και πιο συγκεκριμένα στο 58' ο Ολυμπιακός είχε και νέο δοκάρι με τον Φορτούνη. Ο Τοροσίδης έκανε την σέντρα από την δεξιά,αλλά η κεφαλιά του Φορτούνη πέρασε άουτ,αφού πρώτα βρήκε το κάθετο δοκάρι του Ζίβκοβιτς. Στο 63' σουτ από τον Μασούρα,αλλά έπεσε στην γωνία του ο Ζίβκοβιτς και μπλόκαρε την μπάλα. Στο 78' σουτ του Κοβάσεβιτς έξω από την περιοχή, η μπάλα πάνω από την εστία του Σα. Στο 81' κόρνερ του Φορτούνη, κεφαλιά-πάσα του Τοροσίδη, με τον Νάτχο να μην βρίσκει καλά την μπάλα από πλεονεκτική θέση. Στο 92' κόρνερ του Ναουέλ ο Τοροσίδης δεν έπιασε όπως θα ήθελε την κεφαλιά,η οποία και πέρασε άουτ.
Τελικό σκορ 0-0 και επόμενη αναμέτρηση για τον Ολυμπιακό είναι κόντρα στον Λεβαδειακό την Κυριακή εκτός έδρας.

Η βαθμολογία των παιχτών:

Σα-7
Τοροσίδης -7
Μεριά -6
Βούκοβιτς -6
Κούτρης -7
Καμαρά -6
Γκιγιέρμε -7
Ναουέλ -5
Φετφατζίδης -5
Φορτούνης -7
Γκερέρο -5

Μασούρας -6
Νάτχο -6
Χασάν -5

Προπονητής:

Πέδρο Μαρτίνς -7

Γήπεδο: Ξάνθη Arena
Διαιτητής: Πραξιτέλης Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)
Βοηθοί: Πέτρος Πάτρας (Μακεδονίας), Γιώργος Χρηστάκογλου (Χαλκιδικής)

4ος: Αλέξανδρος Τσακαλίδης (Χαλκιδικής)

ΞΑΝΘΗ (Μίλαν Ράσταβατς):
Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Κασάδο, Σιλά, Καμαρά, Κοβάτσεβιτς (91' Αλμέιδα), Ντουρίτσκοβιτς, Καντά (59' Μπαριέντος), Μπρίτο (85' Μελισσόπουλος), Κάστρο.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Τοροσίδης, Μεριά, Βούκοβιτς, Κούτρης, Γκιλιέρμε, Καμαρά (68' Νάτχο), Φορτούνης, Ναουέλ, Φετφατζίδης (61' Μασούρας), Γκερέρο (75' Χασάν).
Γκολ: -




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου