Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2019

Στην μεξικανική Τολούκα ο Πάρντο!

Στην Τολούκα ο Πάρντο (pic)
Η μεξικανική Ντεπορτίβο Τολούκα ανακοίνωσε την απόκτηση του Φελίπε Πάρντο από τον Ολυμπιακό, μόλις δύο ημέρες μετά την έναρξη της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Έτσι, ο κύκλος του Κολομβιανού εξτρέμ στους ερυθρόλευκους έκλεισε οριστικά, δεδομένου ότι δεσμευόταν με συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό έως το προσεχές καλοκαίρι. Επισημαίνεται δε πως το συμβόλαιό του θα έχει ισχύ καθ’ όλη τη διάρκεια του δεύτερου μισού του πρωταθλήματος του Μεξικού.
Στον Ολυμπιακό ο Πάρντο είχε 77 συμμετοχές με 15 γκολ και 13 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. Ενώ φέτος που ήταν εκτός πλάνων από τον Πέδρο Μαρτίνς είχε μόλις 3 συμμετοχές,μόλις ένα ημίχρονο στο πρωτάθλημα και άλλες δύο στο κύπελλο και η τελευταία του εμφάνιση με τα ερυθρόλευκα ήταν κόντρα στον Άρη Αβάτου στο κύπελλο.
Στους Πειραιώτες μεταγράφηκε το καλοκαίρι του 2015 από την Μπράγκα, αρχικά με τη μορφή δανεισμού και το επόμενο καλοκαίρι με κανονική αγορά.
Στο μεσοδιάστημα και συγκεκριμένα στο δεύτερο μισό της σεζόν 2016-2017, παραχωρήθηκε δανεικός στη Ναντ, ωστόσο στη συνέχεια επέστρεψε στον Ολυμπιακό, παραμένοντας στο Λιμάνι μέχρι την ανατολή του 2019.


#‎Κόκκινο_DNA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου