Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018

Καραπαπάς για την εθνική προδοσία του Τσίπρα για το Σκοπιανό:«Άλλο ένα ανοσιούργημα της επικίνδυνης κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ!»

«Άλλο ένα ανοσιούργημα της επικίνδυνης κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ!»
Η προδοσία του Τσίπρα με συμπαραστάτη τον ''υπερπατριώτη'' Καμμένο στα εθνικά θέματα συνεχίζεται. Ο Τσίπρας παραχώρησε στους Σκοπιανούς το όνομα της Μακεδονίας μας,κόντρα στην θέληση ενός ολόκληρου λάου και μάλιστα έχουν το θράσος να το παρουσιάζουν ως επιτυχία. Ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός Κώστας Καραπαπάς σε ανάρτηση του,απάντησε σε αυτήν την εθνική μειοδοσία της κυβέρνησης των συριζανέλ.

Δείτε αναλυτικά το ποστάρισμα του:

«Άλλο ένα ανοσιούργημα της επικίνδυνης κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ!
Παράδοση του ονόματος «Μακεδονία» σε ένα κρατίδιο-μαϊμού. Και όλοι οι ξεφτίλες να λένε «μα το αναγνώρισαν ήδη 150 χώρες»! Και λοιπόν; Μόνο ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ μπορούσαν να υπογράψουν αυτή την παράδοση γιατί ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ είναι η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. Υπάρχει ακόμα χρόνος να αποφύγουμε αυτό το όνειδος. Ονομάστε αυτό το κρατίδιο-οπερέτα MONKEYDONIA να τελειώνουμε!
ΥΓ.: Αυτός ο Ζάεφ όμως συγχρονισμό ε? Να πάρει το πολυαναμενόμενο τηλεφώνημα (αυτό είναι Άρλεκιν διπλωματία) πάνω στο ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ που μας τσακίζει εκ νέου. Ρε δεν πάτε όλοι μαζί στη Monkeydonia?»


#‎Κόκκινο_DNA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου