Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018

Στον Ατρόμητο ο Ρισβάνης!Στην Όσιγιεκ ο Ίβουσιτς!

Αποτέλεσμα εικόνας για στον ατρομητο ο ρισβανης
Δύο αποχωρήσεις είχαμε από το ρόστερ του Ολυμπιακού. Παρελθόν αποτελεί από τον Ολυμπιακό ο Σπύρος Ρισβάνης ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του,στον Ατρόμητο στον οποίο είχε δοθεί δανεικός την φετινή σεζόν. Αντίθετα ο Κροάτης τερματοφύλακας Ίβιτσα Ίβουσιτς θα συνεχίσει την καριέρα του,στην κροατική Όσιγιεκ.

Στον Ατρόμητο ο Ρισβάνης.
Αποτέλεσμα εικόνας για στον ατρομητο ο ρισβανης

Ποδοσφαιριστής του Ατρόμητου για τα επόμενα τρία χρόνια θα είναι ο Σπύρος Ρισβάνης ο οποίος απάντησε θετικά στην πρόταση που είχε στα χέρια του από τους Περιστεριώτες και θα φοράει την φανέλα του Ατρομήτου μέχρι το 2021! Ο Έλληνας αμυντικός, απάντησε θετικά στην πρόταση που είχε στα χέρια του εδώ και περίπου μιάμιση εβδομάδα και θα παραμείνει στο Περιστέρι για τα επόμενα τρία χρόνια. Παράλληλα, στον Ολυμπιακό επιστρέφει μετά την εξέλιξη αυτή οριστικά και ο Ανδρέας Γιαννιώτης. Η συμφωνία ανάμεσα σε Ατρόμητο και Ολυμπιακό ήταν να επιστρέψει ο Έλληνας γκολκίπερ στον Πειραιά και αντί της ρήτρας επιστροφής να παραχωρηθεί ο Ρισβάνης ως ελεύθερος στους Περιστεριώτες.

Στην Όσιγιεκ ο Ίβουσιτς.
Αποτέλεσμα εικόνας για ιβουσιτς οσιγιεκ

Στην πατρίδα του με τη φανέλα της Όσιγιεκ θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Ιβιτσα Ιβουσιτς, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό.
Ο Κροάτης πορτιέρο τον περασμένο Ιανουάριο πήρε μεταγραφή στους Ερυθρόλευκους, αλλά δεν κατάφερε ποτέ να αγωνιστεί με τη φανέλα των Πειραιωτών. Ο 23χρονος υπέγραψε συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας με την Οσιγιέκ.


#‎Κόκκινο_DNA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου