Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018

Οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού στην Ευρώπη!

Ο Ολυμπιακός στην σημερινή κλήρωση έμαθε τους αντιπάλους του,στην Ευρώπη για τα δύο τμήματα του στο βόλεϊ.

Με την Σολιγκόρσκ ή την Φρανκφούρτη.
Η κλήρωση του Θρύλου
Οι άντρες οι οποίοι θα αγωνίζονται την νέα σεζόν στο CEV Cup. Θα αντιμετωπίσουν τον νικητή του ζευγαριού Σαχτιόρ Σολιγκόρσκ - Φρανκφούρτη. Οι δύο ομάδες είναι αρκετά δυνατές,καθώς προέρχονται από το Champions League.
Το πρώτο παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί στο Ρέντη (27-29 Νοεμβρίου), ενώ το δεύτερο θα γίνει στην έδρα του αντιπάλου που θα προκύψει (4-6 Δεκέμβρη).
Οι ερυθρόλευκοι γνωρίζουν τις δυσκολίες των αντιπάλων τους,αλλά έχουν και όλα τα φόντα για μια ακόμη καλή ευρωπαϊκή πορεία και γιατί όχι και για την κατάκτηση του τροπαίου.


Με την Ντίεκιρχ οι πρωταθλήτριες Ευρώπης.
Με Ντίεκιρχ οι πρωταθλήτριες Ευρώπης!
Και η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού έμαθε, με τη σειρά της, τον αντίπαλο που θα αντιμετωπίσει στη φάση του 2ου γύρου του CEV Challenge Cup. Αυτή, λοιπόν, θα είναι η Ντίεκιρχ.
Να σημειωθεί ότι το πρώτο παιχνίδι θα διεξαχθεί στο «Μελίνα Μερκούρη» (6-8 Νοεμβρίου), ενώ το δεύτερο στην έδρα της ομάδας του Λουξεμβούργου (13-15 Νοεμβρίου).
Σε περίπτωση όμως όπου νικητής του BVA Cup (Βαλκανικό) είναι ομάδα της Σερβίας, τότε αυτομάτως ο Θρύλος θα αντιμετωπίσει αυτήν την ομάδα και όχι την ομάδα από το Λουξεμβούργο.


Κόκκινο_DNA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου