Σάββατο 30 Ιουνίου 2018

Άφησε θετικές εντυπώσεις στο πρώτο φιλικό!Βάτενς-Ολυμπιακός 0-3 (φιλικό)

Νέος, ωραίος και ελκυστικός
Θετικά δείγματα έδειξε ο Ολυμπιακός στο πρώτο φιλικό της προετοιμασίας του,καθώς επικράτησε της Βάτενς με 0-3. Γκολ στο ντεμπούτο του με την ερυθρόλευκη για τον Γκερέρο, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ για την ομάδα του,ενώ το άλλο το γκολ σημείωσε ο Φορτούνης με βολέ έξω από το ύψος της μεγάλης περιοχής. Εξαιρετική εμφάνιση από τον Καμαρά,ο οποίος ήταν άρχοντας στο κέντρο.
Ο Μαρτίνς έκανε πολλές δοκιμασίες στα συστήματα,καθώς ξεκίνησε με 4-3-3 στο δεύτερο μέρος είδαμε σύστημα 4-4-2 και για λίγα λεπτά δοκιμάστηκε και το 3-5-2.
Ο Μαρτίνς χρησιμοποίησε πολλά νέα παιδιά από την ακαδημία, στο αγώνα τα οποία έδειξαν μια πολύ καλή εικόνα στην αναμέτρηση.
Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε το παιχνίδι με τους Χουτεσιώτη κάτω από τα δοκάρια,τους Βούκοβιτς και Ένγκελς στο κέντρο της άμυνας,με τον Ομάρ στο δεξί άκρο και τον νεαρό Νικολή στο αριστερό. Καμαρά-Μπουχαλάκης στον άξονα,τους Μανθάτη και Βρουσάι στα πλάγια,ο Φορτούνης έπαιξε πίσω από τον επιθετικό και στην κορυφή της επίθεσης ήταν ο Μάνος.
Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε μόλις στο 2' με τον Φορτούνη,με βολέ έξω από το ύψος της μεγάλης περιοχής. Στο 9' οι ερυθρόλευκοι έφτασαν κοντά και σε δεύτερο γκολ,αλλά το σουτ του Μάνου κατέληξε στο δοκάρι. Στο 31' ο Χουτεσιώτης είχε μια καλή απόκρουση. Στο 39΄ ακυρώθηκε λανθασμένα γκολ του Μάνου για λανθασμένη υπόδειξη οφσάιντ στον Φορτούνη. Τέλος πρώτου ημιχρόνου με τον Ολυμπιακό να είναι μπροστά στο σκορ με 0-1.
Δεύτερο ημίχρονο και ο Μαρτίνς άλλαξε τα 10/11 της αρχικής ενδεκάδας διατηρώντας μόνο τον Καμαρά στο αρχικό σχήμα. Ο Μαρτίνς μετέτρεψε το σύστημα σε 4-4-2 βάζοντας στο παιχνίδι τους Γκερέρο και Τζούρτζεβιτς. Μάλιστα στο 56' ο Τζούρτζεβιτς έχασε μια πολύ καλή ευκαιρία σε τετ α τετ. Στο 58' το σουτ του Καμαρά πέρασε λίγο από το οριζόντιο δοκάρι του Όσβαλντ. Στο 62' ο Γιαννιώτης είχε μια καλή απόκρουση σε σουτ Σουμά. Στο 68' ο Ολυμπιακός πετυχαίνει και δεύτερο γκολ. Ο Καμαρά κέρδισε φάουλ σε καλό σημείο και ο Γκερέρο που ανέλαβε την εκτέλεσε την έστειλε στα δίκτυα των Αυστριακών. Οι ερυθρόλευκοι λίγο πριν το τέλος και πιο συγκεκριμένα στο 83' έφτασαν και σε τρίτο γκολ. Ο Πάρντο έβγαλε την σέντρα και ο Γκερέρο με κεφαλιά πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ.
Τελικό σκορ 0-3 υπέρ του Ολυμπιακού και επόμενη φιλική αναμέτρηση για τους Πειραιώτες είναι την Τετάρτη κόντρα στην Μποτοσάνι.

Ολυμπιακός πρώτο ημίχρονο: Χουτεσιώτης, Ελαμπντελαουί, Νικολής, Βούκοβιτς, Ένγκελς, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Μανθάτης, Βρουσάι, Μάνος.

Ολυμπιακός δεύτερο ημίχρονο: Γιαννιώτης, Σάλιακας, Ρομαό, Νικολάου, Τσιμίκας, Ανδρούτσος, Καμαρά, Βέργος, Πάρντο, Τζούρτζεβιτς, Γκερέρο.


Κόκκινο_DNA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου