Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018

Τέλος η Καλτσίδου και η Χατζηνικολάου από τον Ολυμπιακό!

Αποτέλεσμα εικόνας για καλτσιδου
Παρελθόν αποτελούν από την ομάδα μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού η Στέλλα Καλτσίδου και η Όλγα Χατζινικολάου. Η Καλτσίδου θα συνεχίσει την καριέρα της στην πολωνική Πολκοβίτσε,ενώ η Χατζηνικολάου αποσύρεται από την ενεργό δράση.

Στην πολωνική  Πολκοβίτσε η Καλτσίδου.
Στην πολωνική Πολκοβίτσε η Καλτσίδου (pic)
Μετά από δύο σεζόν στον Ολυμπιακό, με τον οποίο έφτασε σε ισάριθμα νταμπλ, η έμπειρη φόργουορντ αποχαιρέτησε τις «ερυθρόλευκες» και είναι πλέον μπροστά σε νέες... περιπέτειες.
Η 35χρονη διεθνής παίκτρια την επόμενη σεζόν θα φορά την φανέλα της πολωνικής Πολκοβίτσε, όπως έγινε κι επίσημα γνωστό.

Τη φανέλα της ίδιας ομάδας φοράει και η συμπαίκτριά της στην Εθνική Γυναικών, Άρτεμις Σπανού.

Σταματάει το μπάσκετ η Χατζηνικολάου.
Αποτέλεσμα εικόνας για ολγα χατζηνικολαου
Τέλος σε μία καριέρα γεμάτη επιτυχίες έβαλε η Ολγα Χατζηνικολάου! Η γκαρντ του Ολυμπιακού, αποφάσισε να σταματήσει το μπάσκετ ούσα νταμπλούχος Ελλάδος για τρίτη συνεχόμενη φορά με τη φανέλα των «ερυθρόλευκων».
Έχοντας αγωνιστεί με τις φανέλες του Παπάγου, της Ηλιούπολης, του Αστέρα Εξαρχείων, των Εσπερίδων, του Αθηναϊκού, της Κάχα Ρούραλ, του Πρωτέα Βούλας και του Ολυμπιακού, η Ελληνίδα γκαρντ στα 37 της χρόνια θα αποσυρθεί έχοντας το παλμαρέ της επτά πρωταθλήματα και εννέα κύπελλα Ελλάδας!
Η Ολγα Χατζηνικολάου ήταν μέλος όλων των κλιμάκιων των εθνικών ομάδων, πανηγύρισε το 2009 την πέμπτη θέση με την Εθνική Γυναικών στο Ευρωμπάσκετ, ενώ το 2010 κατέκτησε το Eurocup με τον Αθηναϊκό.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου