Τρίτη 19 Ιουνίου 2018

Μανωλάκη Σιώπη για σοβαρέψου!

Παιχνιδάκια... από τον Σιώπη, τα οποία στον Ολυμπιακό δεν περνούν...
Ακόμα δεν ξεκίνησε η σεζόν και κάποιοι την είδαν πριμαντόνες και πρέπει η διοίκηση της ομάδας να επιβάλλει τα δικά της θέλω,έτσι ώστε να διατηρηθεί το ήρεμο κλίμα στην ομάδα,ενόψει της δύσκολης νέας σεζόν.
Ποιος μας το έπαιξε πριμαντόνα;ο Μανώλης Σιώπης. Ο αμυντικός χαφ ζήτησε από τον προπονητή της ομάδας Πέδρο Μαρτίνς να φύγει από την ομάδα,διότι λέει έχει πρόταση από την Λεχ Πόζναν.
Η Λεχ Πόζναν έδινε στους ερυθρόλευκους το υπέρογκο ποσό των ....200.000 ευρώ και όπως ήταν φυσικό οι ερυθρόλευκοι είπαν όχι σε μια τέτοια πρόταση. Βέβαια ο μάνατζερ του παίχτη Μπρούνο Τσιρίλο (τυχαίο) διέδιδε στον τύπο ότι η προσφορά της πολωνικής ομάδας είναι 500.000 ευρώ.
Διακόσια χιλιάρικα πραγματικά και πεντακόσια με το στόμα δε θα μπορούσαν βέβαια να πείσουν τον Ολυμπιακό να δώσει τον παίκτη αλλά είναι και εντυπωσιακό πως ο παίκτης καίγεται να πάει στον… παράδεισο του Πολωνικού ποδοσφαίρου!
Κάποιες κακές γλώσσες κάνουν λόγο ότι ο παίχτης είχε επαφές με την ΑΕΚ και τον Μαρίνο Ουζουνίδη και φυσικά αν ισχύει κάτι τέτοιο βλέπουμε τον Μανωλάκη Σιώπη να ασχολείται με άλλο πόστο αυτόν τον χρόνο στου Ρέντη.
Στον Ολυμπιακό τέτοιες μαγκιές δεν περνάνε.


#‎Κόκκινο_DNA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου