Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018

Γελάει ο κόσμος με την ΕΟΚ!Χωρίς κόσμο ο τελικός κυπέλλου!

Φοβερό: Τελικός χωρίς... κόσμο!
Γελάει ο κόσμος για άλλη μια φορά με τις γελοιότητες και τις προχειρότητες της ΕΟΚ. Στη σημερινή σύσκεψη για το μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ που θα διεξαχθεί στα «Δύο Αοράκια», στις 17 Φεβρουαρίου (17:15), οι ιθύνοντες της ΕΟΚ αποφάσισαν να διεξαχθεί ο τελικός κυπέλλου δίχως θεατές. Οι επικίνδυνοι αυτοί άνθρωποι για το ελληνικό μπάσκετ αποφάσισαν να δώσουν από 30 προσκλήσεις σε κάθε ομάδα και τα υπόλοιπα εισιτήρια να δοθούν σε μαθητές σχολείων.

Αναλυτικά η σχετική απόφαση μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της ΕΟΚ: 
«Ευρεία σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης, παρουσία της αστυνομίας, του εισαγγελέα, της ΔΕΑΒ και εκπροσώπων του Δήμου Ηρακλείου, της ΕΟΚ και των δύο φιναλίστ του θεσμού, Ολυμπιακού και ΑΕΚ, για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών.
Συναποφασίστηκε στον τελικό στις εξέδρες να βρίσκονται μαθητές σχολείων και αθλητές ακαδημιών της περιοχής. Στα δύο σωματεία θα δοθούν από 30 προσκλήσεις.
Υπενθυμίζουμε πως ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών θα διεξαχθεί στις 17 Φεβρουαρίου στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου (Δύο Αοράκια). Ο αγώνας θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ (17.15)».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου