Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018

Σφαγιαστικές διαιτησίες σε Ριζούπολη και ΟΑΚΑ!Η ''εξυγίανση'' συνεχίζει το έργο της!


Και αυτήν την αγωνιστική είχαμε κρούσματα από την νέα διαιτησία της ''εξυγίανσης'' και πιο συγκεκριμένα στους αγώνες Απόλλων Σμύρνης-ΠΑΟ,καθώς και στον αγώνα του ΟΑΚΑ μεταξύ της ΑΕΚ και της Λαμίας. 

Πιο συγκεκριμένα στον αγώνα Απόλλων Σμύρνης-ΠΑΟ ο διαιτητής Βάτσιος -ξέρετε αυτός ο κυριούλης που είδε πέναλτι από το κέντρο υπέρ της ΑΕΚ- δεν σφύριξε πέναλτι υπέρ του Απόλλωνα στο 88' όταν ο Ινσούα έβαλε το χεράκι του για να κόψει μία μπαλιά στην περιοχή του Παναθηναϊκού. Αλλά είπαμε ''ανθρώπινο'' λάθος στο καιρό της ''εξυγίανσης'' και εκτός αυτού ας κάνουμε μια προσπάθεια να σώσουμε τον Παναθηναϊκό.

Κλάψε, κλάψε το έκαναν... γαργάρα το οφσάιντ!
Αντίθετα στον αγώνα  ΑΕΚ-Λαμία εκεί εκτός από ένα σοβαρό λάθος του βοηθού,είχαμε και άλλα παράξενα φαινόμενα. Πιο συγκεκριμένα ο Μπάμπης Τεννές δεν ξεκίνησε την ενδεκάδα με τον βασικό τερματοφύλακα Νίκο Παπαδόπουλο, ο οποίος μάλιστα πραγματοποιεί μια εξαιρετική σεζόν,αλλά με τον τρίτο τερματοφύλακα της ομάδας Βαγγέλη Πίτκα,ο οποίος μάλιστα έκανε ντεμπούτο στην μεγάλη κατηγορία για πρώτη φορά (!!) στην καριέρα του. Και φυσικά ο άνθρωπος είχε μεγάλη ευθύνη στο δεύτερο γκολ που δέχτηκε η ομάδα του.
Σε ότι αφορά τα διαιτητικά ''λαθάκια'' ο πρώτος βοηθός Φραγκιαδάκης δεν είδε το οφσάιντ στο γκολ του Χριστοδουλόπουλου στο 40' -ήταν οριακά το σώμα του μπροστά- με αποτέλεσμα οι κιτρινόμαυροι να πάρουν προβάδισμα στο σκορ. Έτσι απλά!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου