Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018

Συνεχίζουν τις προκλήσεις στην ΚΕΔ!Ο Σιδηρόπουλος διαιτητής του ντέρμπι!

«Πρόκληση, μη αποδεκτός ο Σιδηρόπουλος»
Συνεχίζονται οι προκλήσεις από την νέα ΚΕΔ της ''εξυγίανσης''. Ο ''κορυφαίος'' Τάσος Σιδηρόπουλος ορίστηκε να διευθύνει τον αγώνα κυπέλλου για την προημιτελική φάση ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ.
Ο Σιδηρόπουλος που στο παρελθόν είχε σφάξει ουκ ολίγες φορές τον Ολυμπιακό σε ντέρμπι τόσο με την ΠΑΟ,όσο και με την ΑΕΚ,είναι αυτός που θα σφυρίξει και το μεθαυριανό ντέρμπι. 
Εκτός από τον Σιδηρόπουλο ορίστηκαν και οι Λάζαρος Δημητριάδης Μακεδονίας και  Δαμιανός Ευθυμιάδης Πιερίας.
4ος διαιτητής θα είναι ο Πραξιτέλης Ζαχαριάδης Μακεδονίας και παρατηρητής ο Θεόδωρος Γκαϊτατζής Δράμας.
Να θυμίσουμε ότι ο ''κορυφαίος'' της ''εξυγίανσης'' στην περσινή αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων για τα ημιτελικά του κυπέλλου,δεν είχε αποβάλει τον Βράνιες για χτύπημα εκτός φάσης στον Μάριν στο 22' κι επιπλέον στον περσινό παιχνίδι πρωταθλήματος δεν είχε δείξει την κόκκινη αυτήν την φορά στον Πατιτό για χτύπημα εκτός φάσης στον Φιγκέιρας.
Αναλυτικά η επίσημη θέση του Ολυμπιακού για τον ορισμό του νησιώτη διαιτητή: «Ο ορισμός-πρόκληση του Σιδηρόπουλου δείχνει πόσο δίκιο είχαμε που απευθυνθήκαμε στη FIFA και ζητήσαμε τον ορισμό ξένων διαιτητών. Ο Σιδηρόπουλος είναι μη αποδεκτός από εμάς και θα τονιστεί και στην ομοσπονδία και θεωρούμε ότι ο ορισμός του είναι πρόκληση κατά του Ολυμπιακού. Είναι πλούσιο άλλωστε το ιστορικό του με απαράδεκτες διαιτησίες εναντίον μας!»




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου